Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

peugeot 106 cod de imobilizator blocat


ady000

Recommended Posts

Salutare Am un peugeot 106 din 97' adus din germania si are imobilizator cu tatstatura .Cand la m cumparat avea mufa de la tastatura scoasa umbland pe acolo am bagat-o la loc a pornit cu ea pusa am mers undeva am stat vreo 30 de minute cand sa pornesc din nou nu mai vrut a intrat codul..Am incercat cu 1111c dar nu merge se pare ca a intrat codul pus de neamt....Mai pe scurt nu imi mai porneste masina :jytuiyu MODEL MASINAPEUGEOT 106 LONG BEACHMOTOR 1124ECU BOSCH 0261 203 736MA3 1 68 96 203 989 80as vrea daca stie cineva niste metode de resetare/anulare a acestui imobilizator ca stau fara masina de o saptamana .

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Sfatul meu e sa anulezi immo din ECU, chestie nu foarte complicata dar pe care o poate face decit cineva care stie ce are de facut. Asa scapi de toate problemele pe care ti le va face immo asta, in conditiile in care nu ti-e frica ca-ti poate disparea masina mai usor.Eu cel putin la asa o masina nu mi-as face probleme ca se incurca cineva cu ea...si sa ma scape pe mine de grija intretinerii ei !

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines