Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

videoproiector Benq Joybee GP1

messu

Recommended Posts

Am un videoproiector Benq Joybee GP1, care o perioada si-a facut treaba foarte bine.Dupa aceea, un timp, nu l-am mai folosit si cand am incercat sa-l folosesc din nou, functioneaza foarte ciudat.Toate functille lui sint disponibile, dar imaginea prezinta niste "purici" care nu sint distribuiti uniform pe suprafata si care nu dispar in niciun fel. Singura diferenta este ca, parca, dupa o anumita perioada de functionare "puricii" din zona mai putin populata (stanga) se estompeaza mai mult si cei din zona mai populata (dreapta) parca se accentueaza (se indesesc).Ce poate sa fie ? A mai intalnit cineva asa ceva ? Ce sa fac ?Atasez si o imagine ca sa fie mai clar despre ce vorbesc.

post-9378-139829518147_thumb.jpg

post-9378-139829518155_thumb.jpg

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Si sa fac asa de urat de la ei ?Te referi la cei din sursa sau la toti electroliticii ? Intreb pentru ca, desi inca n-am desfacut proeictorul ma gandesc ca e facut cu SMD-uri, ca prea e mic si cred ca aia sint mai greu de schimbat cu tehnologia de care dispun eu :)

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines