messu Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 Am un videoproiector Benq Joybee GP1, care o perioada si-a facut treaba foarte bine.Dupa aceea, un timp, nu l-am mai folosit si cand am incercat sa-l folosesc din nou, functioneaza foarte ciudat.Toate functille lui sint disponibile, dar imaginea prezinta niste "purici" care nu sint distribuiti uniform pe suprafata si care nu dispar in niciun fel. Singura diferenta este ca, parca, dupa o anumita perioada de functionare "puricii" din zona mai putin populata (stanga) se estompeaza mai mult si cei din zona mai populata (dreapta) parca se accentueaza (se indesesc).Ce poate sa fie ? A mai intalnit cineva asa ceva ? Ce sa fac ?Atasez si o imagine ca sa fie mai clar despre ce vorbesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
popa ionut Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 Verifica condesatorii electrolitici sigur ai cativa devalorizati....daca nu a mai fost folosit mult timp... Link to comment Share on other sites More sharing options...
messu Posted November 6, 2012 Author Share Posted November 6, 2012 Si sa fac asa de urat de la ei ?Te referi la cei din sursa sau la toti electroliticii ? Intreb pentru ca, desi inca n-am desfacut proeictorul ma gandesc ca e facut cu SMD-uri, ca prea e mic si cred ca aia sint mai greu de schimbat cu tehnologia de care dispun eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
popa ionut Posted November 6, 2012 Share Posted November 6, 2012 Atunci apeleaza la un depanator.Da la cei din sursa daca defectul persista se trece la schimbarea si a celorlanti de pe barile de la procesor... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ari_panterra Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 Cipul dmd defect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
messu Posted November 19, 2012 Author Share Posted November 19, 2012 Hmmm, asta nu-mi suna prea bine...E ceva ce se poate inlocui sau trebuie schimbata toata placa pe care este montat ?Ma gandesc sa nu coste reparatia mai mult decat unul nou... sau p-acolo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
messu Posted November 19, 2012 Author Share Posted November 19, 2012 Am deslusit problema. Asa e. Buba e chipul DMD. Pret vreo 150 de dolari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.