Guest gigi dintaru Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Salutare tuturor ,Sunt un incepataor in de-ale forum-urilor, asa ca daca fac vreo greseala- in sensul ca nu scriu unde trebuie- imi cer scuze si fiti blanzi cu mine.Asadar am un speaker system Logitech z313 si peste noapte cred ca s-a intamplat ceva cu al lui subwoofer( adica sunetul perfect de altadata s-a transformat intr-unul tremurand indiferent la ce nivel urc volumul). Inclin sa cred ca e vorba de subwoofer fiindca am probat cei doi sateliti in alta parte si merg bine.Astept cu nerabdare sfaturile utile ale d-voastra. Va multumesc anticipat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dariuspopescu Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Nou pe forum ,dar in electronica? Verifica alimentarea amplificatorului de la subwoofer(diode, condensatori) sau chiar si integratul final audio de pe subwoofer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest gigi dintaru Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 da, nu m-am gandit ca ar urma si intrebarea asta....ce sa zic, daca pe forum sunt nou la electronica sunt praf dar sper sa prind repede anumite invataturi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dariuspopescu Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Atunci du-l la cineva mai cu "pricepere" ! Numai aici pe forum gasesti cativa mesteri de nadejde din Buzau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest gigi dintaru Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 V-as ramane recunoscator daca m-ati putea indruma la unul dintre dansii!Multumesc mult Link to comment Share on other sites More sharing options...
mircea888 Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 V-as ramane recunoscator daca m-ati putea indruma la unul dintre dansii!Multumesc multProbabil o sa se autosesizeze ei cand citesc topicul asta, altfel poti posta tu la servicii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.