Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Transformare Monitor LCD in TV + audio


Guest razvanmagureanu

Recommended Posts

Guest razvanmagureanu

Salutare!Avem un monitor LCD foarte ambitios care vrea sa devina TV. Cum pot face acest lucru fara un calculator cu TV Tuner? Exista TV Tunere care sa mearga fara PC si daca da pot prinde toate posturile TV la claritate foarte buna?A doua problema este ca acest monitor nu are boxe. Cum pot pune un sistem audio (Un Genius 5.1 daca se poate pentru ca il am deja sa nu mai cumpar altul) si la ce pret ma duce toata investitia? Se merita?

Link to comment
  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Exista tunere externe care merg si fara pc , calitatea imaginii depinde de calitatea tunerului si al monitorului , tunerul are iesire audio mai putin 5.1 . Daca se merita sau nu da o cautare pe net sa vezi ce preturi sint si in functie de asta vei hotari tu .

Link to comment
Guest razvanmagureanu

Calitatea monitorului este destul de buna. Ma intereseaza sa se vada macar la aceiasi calitate ca la un TV normal cu tub, imaginea clara nu neaparat rezoluti astronomice. Daca nu are iesire 5.1 nu se poate rezolva cu un spliter si cele 3 mufe le reduc in una singura si o bag in tuner. Se aude sunetul ceva mai prost dar functioneaza toate cele 5 boxe + wofer nu?Nu am gasit mare lucru pe net. Ce imi recomanzi? Imi poti oferi in link?

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines