danutz- Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 salut am o problema cu un frigider arctic cu 2 compresoare (unu frigider si unul congelator ) clasa A sus are un display cu 3 leduri mari unu galben (inghetare rapida ) unu rosu (cand scade temperatura in frigider si unu verde (power ) problema este ca de 3 zile nu se mai stinge beculetu rosu dar copresoru functioneaza am scos placa din fata dar nu este nimic supect (am luat la verificat piesa cu piesa cu multimetru ) si nu pare prajit nimik ce ar avea? Link to comment
ALEy Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 Agent de racire (R600a Propan) lipsa . Adica a pierdut lichidul de racire Link to comment
Ticu Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 salut 3 leduri mari ... unu rosu (cand scade temperatura in frigider)Cel rosu nu este semnalizare ca temperatura NU a scazut suficient (alarma ca este prea cald, nu se atinge temperatura setata de termostat) ? Link to comment
Eusebiu Angelescu Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 o poza cu modulul se poate? .... este varianta cu doua PIC 16Cxxx? Link to comment
danutz- Posted November 1, 2012 Author Share Posted November 1, 2012 daca va referiti la placuta de sus ca alta nam gasit nu are nici un controler doar 2 tranzistori Link to comment
ste7 Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 Cu siguranta pierdere de agent R600 (isobutan) chiar daca aparent raceste bine dar nu pentru mult timp se va vedea diferenta cat de curand tipic pentru arctic. Link to comment
ALEy Posted November 3, 2012 Share Posted November 3, 2012 Din descriere este tipul de congelator cu termostat electromecanic cod K56L1941 Daca se va remedia problema cu R600a atunci va functiona destul timp.Nu termostatul este cauza ci agentul de racire .La mine este invers agent are termostatul este problema dar am sal inlocuieresc cu unul electronic (facut de mine)cu o valoare de histerezis mai mare . Link to comment
Recommended Posts