Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema frigider arctic

danutz-

Recommended Posts

salut am o problema cu un frigider arctic cu 2 compresoare (unu frigider si unul congelator ) clasa A sus are un display cu 3 leduri mari unu galben (inghetare rapida ) unu rosu (cand scade temperatura in frigider si unu verde (power ) problema este ca de 3 zile nu se mai stinge beculetu rosu dar copresoru functioneaza am scos placa din fata dar nu este nimic supect (am luat la verificat piesa cu piesa cu multimetru ) si nu pare prajit nimik ce ar avea?

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ALEy

2

• danutz-

2

• Ticu

1

• Eusebiu Angelescu

1

salut 3 leduri mari ... unu rosu (cand scade temperatura in frigider)

Cel rosu nu este semnalizare ca temperatura NU a scazut suficient (alarma ca este prea cald, nu se atinge temperatura setata de termostat) ?

Din descriere este tipul de congelator cu termostat electromecanic cod K56L1941 Daca se va remedia problema cu R600a atunci va functiona destul timp.Nu termostatul este cauza ci agentul de racire .La mine este invers agent are termostatul este problema dar am sal inlocuieresc cu unul electronic (facut de mine)cu o valoare de histerezis mai mare .