augustin Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 Sanatate !! tv Daewoo .. sasiu CP-315.... putin mai sus de jumatatea ecranului in partea de sus arar linii subtiri pe orizontala : 2 linii rosii , 2 verzi si 2 albastre ... si dupa ele pana in partea de sus a ecranului apar linii albe .. am observat ca pe liniile albe se vede imaginea ca in oglinda ... imaginea este perfecta daar peste imagine unde sunt linii albe apare o alta imagine cu capul in jos ... am verificat tensiunile si per bune .. am inlocuit conzii din primar . cei din secundar .. condul de pe video si cei din BV..... Link to comment
doru tv Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 verificati cu multa atentie circuitul de la jungla pana la ic bv, inlocuiti conzi cu unii noi din modulul bv ,tensiunile daca sunt corecte sau eventual ic bv defect! Link to comment
dan cod Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 Eu cred ca CIul de BV este alterat deja. Link to comment
augustin Posted November 1, 2012 Author Share Posted November 1, 2012 Sanatate !! am inteles de la proprietarul tv-ului ca initial a fost defect cu dunga orizontala .. la reparat alcineva dar chestia cu liniile nu a putut sa o rezolve .. eu am inlocuit CI din BV .. am pus unul nou si unul din recuperari , dar cu amandoua tot acelasi defect apare !! Link to comment
dan cod Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 Atunci este 100% din conzi.Trebuie cautati in zona BV sau in zona junglei ce tine de BV. Link to comment
augustin Posted November 1, 2012 Author Share Posted November 1, 2012 Sanatate!! Sa rezolvat defectul .... pe tensiunea recuperata de 45v avea pusa o dioda 1n4007 .. am inlocuito cu BYW95 si functioneaza perfect ... Multumesc pentru ajutor !! Link to comment
Recommended Posts