Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

defect Daewoo 21t2t

augustin

Recommended Posts

Sanatate !! tv Daewoo .. sasiu CP-315.... putin mai sus de jumatatea ecranului in partea de sus arar linii subtiri pe orizontala : 2 linii rosii , 2 verzi si 2 albastre ... si dupa ele pana in partea de sus a ecranului apar linii albe .. am observat ca pe liniile albe se vede imaginea ca in oglinda ... imaginea este perfecta daar peste imagine unde sunt linii albe apare o alta imagine cu capul in jos ... am verificat tensiunile si per bune .. am inlocuit conzii din primar . cei din secundar .. condul de pe video si cei din BV.....

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• augustin

3

• dan cod

2

• doru tv

1

Top Posters In This Topic

verificati cu multa atentie circuitul de la jungla pana la ic bv, inlocuiti conzi cu unii noi din modulul bv ,tensiunile daca sunt corecte sau eventual ic bv defect!

Sanatate !! am inteles de la proprietarul tv-ului ca initial a fost defect cu dunga orizontala .. la reparat alcineva dar chestia cu liniile nu a putut sa o rezolve .. eu am inlocuit CI din BV .. am pus unul nou si unul din recuperari , dar cu amandoua tot acelasi defect apare !!

Sanatate!! Sa rezolvat defectul .... pe tensiunea recuperata de 45v avea pusa o dioda 1n4007 .. am inlocuito cu BYW95 si functioneaza perfect ... Multumesc pentru ajutor !!