nostrom Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 Buna ziua ! Mi-a adus cineva un afisaj de Peugeot 307 ( BORG EMF C CEMO ) care are o mufa cu 12 pini. Problema ivita este urmatoarea ; In aceasta mufa vin 4 ( patru ) fire astfel; Pin 1= Fir GriPin 3= Fir Verde cu GalbenPin 7= Fir MaroPin 9= Fir VioletCel care mi l-a adus mi-a comunicat ca se alimenteaza cu plus 12V la pinul (1) iar la pinul (9) minusul .Am observat insa ca pinul (3) verde cu galben corespunde pinului de masa al montajului si nu pinul (9).Are cineva dispunerea pinilor si ce tensiuni/semnale sunt transmise pe ele ? Va rog un sfat inainte de alimentarea lui deoarece am suspiciuni asupra datelor comunicate de posesor.Multumesc , Link to comment
dan cod Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 Pune o poza cu displayul si mufa si poate ai noroc sa fie ca si al meu care il folosesc la reparatii aparate peugeot. Link to comment
nostrom Posted October 31, 2012 Author Share Posted October 31, 2012 Despre acest afisaj este vorba. Probabil se face ceva comutarii prin cheia de contact.Daca aveti ceva astept si va multumesc ! Link to comment
LARY Posted October 31, 2012 Share Posted October 31, 2012 Buna ziua ! Mi-a adus cineva un afisaj de Peugeot 307 ( BORG EMF C CEMO ) care are o mufa cu 12 pini. Problema ivita este urmatoarea ; In aceasta mufa vin 4 ( patru ) fire astfel; Pin 1= Fir GriPin 3= Fir Verde cu GalbenPin 7= Fir MaroPin 9= Fir VioletCel care mi l-a adus mi-a comunicat ca se alimenteaza cu plus 12V la pinul (1) iar la pinul (9) minusul .Am observat insa ca pinul (3) verde cu galben corespunde pinului de masa al montajului si nu pinul (9).Are cineva dispunerea pinilor si ce tensiuni/semnale sunt transmise pe ele ? Va rog un sfat inainte de alimentarea lui deoarece am suspiciuni asupra datelor comunicate de posesor.Multumesc ,Salut, la Peugeot firele de minus au culoarea verge/galben si in displai cu siguranta intra semnal de comunicare, can high can low. (pe doua fire.) Link to comment
nostrom Posted November 1, 2012 Author Share Posted November 1, 2012 Multumesc, d-le LARY pentru precizari intradevar asa este Verde+ Galben = Masa asa banuiam si eu. Cineva a schimbat IC stabilizator iar inlocuirea nu a fost corecta, Am gasit montat LM2576 iar originalul era 4725D.Dupa schimbare totul a functionat corect. Link to comment
Recommended Posts