Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

monitor samsung 710n placa video

script22

Recommended Posts

salut am 2 placi monitor samsung 710n una a incercat cineva sa o repare, si au fost schimbate diodele de pe intrare si rezistentele dar degeaba, placile merg dar cand le conectezi firu la gata se sting, si nu e de la invertor ca lam conectat pe manual si sta aprins alb, ce ar putea fi ?? sigur e un defect comun cum ambele placi se comporta la fel, am verificat un regulator am 2.5 pe pinu 4 si pe pinu unu 3.3 am schimbat quartu am semnal pe pinu 1 si pinu 100 de la ic 400 totusi nu merge ..ce sa fac in cazul asta ??

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• script22

3

• dan cod

2

• gabrielmrc

1

Top Posters In This Topic

nu ma asteptam la asa raspuns da asta e..acm sa vad ce fac cu ele am si 2 surse alea macar sunt bune , la una ii lipsesc fetii de la invertor da stiu ca e buna si aia am probat-o.ceeeeeeeeee rahat..

• 2 months later...

nu ma asteptam la asa raspuns da asta e..acm sa vad ce fac cu ele am si 2 surse alea macar sunt bune , la una ii lipsesc fetii de la invertor da stiu ca e buna si aia am probat-o.ceeeeeeeeee rahat..

incearca cu o rezistenta de 50 ohm intre pinii 6 si 5 ai nt68f63lg