Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV schneider STV 2802 T fara imagine doar sonor


Recommended Posts

Buna seara!La acest TV am gasit puscat tranzistorul de driver BC618 (C618).si am schimbat si totul era ok dar dupa aprox 5min a inceput sa faca o imagine ca in poza pe care il atasez.Are in ea VDP3108B si cred ca am facut ceva gresit crezand ca de la condensatorul de 9,1nF e problema pentru ca am pus pe el paralel una alta si de atunci nu mai porneste B.H.adica nu mai vin impulsuri din VDP.am citit pe forum cum ca ar fi trafo driver de vina la primul simptom.dar de ce nu maivin impulsurile?Astept idei .Va multumesc.si eventual o schema.

post-27532-139829513152_thumb.jpg

Link to comment
  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted Images

Schimba condesatorul de pe bara de alimentare a liniilor, filtraj pe trafo driver prost..schimba condesatorul de filtraj..pe driver..

 

Acum numai tu stii ce ai pus paralel pe condesator si ce ai bufnit pe acolo de nu mai ai impulsuri..acum na asta e un defect provocat de tine ..dintr-o cauza sau alta...numai tu il poti remedia...

Link to comment

Cum a zis si Ionut poate fi filtrajul driver dar mai poti avea traseul de la procesor la tranzistor driver intrerupt, contact imperfect pe trafo driver, tranzistor driver stift sau montat gresit.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines