Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tweeter dinamic 30W 8ohm F23

Guest calafat97

Recommended Posts

Guest calafat97

am nevoie de ajutorul vostru, Ce parere aveti despre tweeterul Tweeter dinamic 30W 8ohm F23 pus pe o carcasa cu doua Difuzoare 8inch Alien AN-0708 8ohm boxe inalte

• Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ahegyes

2

• CBI

2

• babic2005

2

• VTP

1

Top Posters In This Topic

le poti folosi cu incredere dar pune un filtru trece sus (exeplu, un filtru format dintr-o bobina de 0.33mH si un condensator de 3,3uF-4,7uF la tensiune de 50V).

s-ar putea sa mai trebuiasca niste rezistente intre filtru si tweeter. Asta pentru a mai scadea din galagia redata de tweeter, daca iese prea mult in fata difuzoarelor de medii-bass.

mai multe detalii daca doresti ma poti intreba [email protected], sau acelas ID pentru messenger.

Spor la treaba.

probabil din imaginatie ,la plesneala etcmai sunt si altii care fac asa,deci ce mai conteaza,daca nu se ard,nu toti sunt familiarizati cu sunetul bunpe deasupra nici nu sunt cine stie ce difuzoare

daca incercati sa ma luati peste picior, nu aveti decat sa o faceti.eu macar am dat un raspuns la intrebarile lui, spre deosebire de altii.probabil un raspuns prost in opinia voastra, dar util pentru tanarul care a pus intrebarea.imi place cum a gandit "CBI" , nu am ales chiar la plictiseala...dar e o varianta pentru niste difuzoare ieftine si care nu au pretentii de a intra in gama HIFI sau HI end.Va doresc si voua criticilor, o zi buna, si tanarului "calafat97", spor la treaba.