Guest Mihai Misu Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 Salut...cumpar decodor rds,stiu ca se foloseste microcontrolerul tda7330...Cam asa suna: se va proiecta si realiza practic sistemul de decodificare RDS pe baza urmatoarelor date:-sa proceseze semnalul de date din banda de baza al unui receptor radio MF standard,care functioneaza in banda UUS(88-108MHz);- optiunea de implementare o reprezinta varianta embedded cu afisarea mesajelor pe LCD, decodificate prin intermediul unor circuite specializate ASIC si a unui microcontroler; Trebuie facut in schematics schema,cu cablajul in layout...apoi pe placuta pus cablajul..gaurit.Si mie imi trebuie:-proiectarea schemei bloc;-proiectarea detaliata a etajelor componente;-realizarea softului necesar functionarii sistemului; Link to comment
Guest Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 Te rog nu mai pune mesaje în locuri nepotrivite. Există la "Bazar" rubrică specială, "Cumpărări": viewforum.php?f=60, iar dacă vrei un proiect la cerere, atunci scrie la "Servicii/ElectroJOB": viewforum.php?f=33 Link to comment
Guest Mihai Misu Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 Imi cer scuze,nu gaseam rubrica. Link to comment
Recommended Posts