Guest IonutzGianny Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 Salutare tuturor.De curand aspiratorul meu incepuse sa scoata un zgomot ciudat si cand l-am desfacut am observat ca una din cele 2 perii conductoare era mai uzata decat cealalta si apareau scantei pe circumferinta rotorului.Am schimbat cele 2 perii conductoare,crezand ca problema scanteilor se datoreaza periei conductoare mai uzata,dar degeaba.Oare de ce imi aparea scanteie doar de la o perie conductoare? Link to comment
corneillus Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 ia un ac si incearca sa cureti intre periile colectoare de pe rotor, acolo unde freaca carbunii. poate a intrat carbune intre ele si iti face scurtcircuit. Link to comment
Gabriel Paduraru Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Ceva asemanator e si la mine, face un parait si parca ar merge cu intreruperi, peria de cariaza, am curatat intre colectoare cu varful unui ac, degeaba, nu se schimba. Cred ca o infasurare de la rotor este in scurt. Partea proasta e ca nici nu ai cum sa verifici, am sunat la reprezentanta si un motor nou e 175 ron.... Link to comment
morocanosul Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Probabil presiunea cu care este apasata peria nu este corespunzatoare! Verifica locasul periilor(sa se miste usor periile,eventual inlocuieste arcurile). Daca ar fi problema rotor scanteile mari ar aparea la ambele perii. Link to comment
Guest biju2010 Posted November 15, 2012 Share Posted November 15, 2012 te chinui degeaba schimba motorul sau altul am patito sincer bafta Link to comment
Recommended Posts