Guest leo1974 Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 Puteti sa imi recomandati o placa de sunet pe care sa o folosesc impreuna cu sistemul de boxe Edifier 1600T Plus 2.0 pe care vreau sa il achizitionez pentru ascultat muzica si nu pt.jocuri.Mentionez ca acum am o placa de sunet onboard VIA VT2021, Multumesc. Link to comment
EDDIY Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 CREATIVE X-FI XTREME, de exemplu,eu sunt foarte multumit de ea,daca totusi nu te incadrezi in buget poti incerca o varianta mai veche, SOUNDBLASTER AUDIGY SE,tot de la CREATIVE,am folosit aceste 2 placi pentru muzica si am fost foarte multumit,iar cea din urma la mana a doua nu depaseste ~50 ron..in schimb daca bugetul iti permite orienteaza-te catre M-AUDIO AUDIOPHILE, e foarte recomandata ( si urmatoarea mea achizitie ).. Link to comment
Guest leo1974 Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 multumesc pt.sfat,cred ca o sa merg pe o placa M-Audio 2496 Link to comment
Guest pschlacter01 Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 cine imi poate si mie un sfat ce placa de suet sa imi iau ,,, vreau ceva cam la 400 ron , Link to comment
EDDIY Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 o vei folosi in special pt muzica?..jocuri..? cate putin din toate? ..interna..?..externa..? la bugetul tau gasesti cu siguranta una destul de buna. uita-te la produsele celor de la M-AUDIO sau CREATIVE,sigur gasesti ceva sa-ti placa la banii aia ..poti lua in calcul si XONAR DX de la ASUS,e undeva la ~300 ron si suna foarte bine Link to comment
Guest leo1974 Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 Asi mai avea o intrebare! Stie cineva daca se poate folosi in paralel o placa onboard cu o placa dedicata PCI?Multumesc, Link to comment
EDDIY Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 se poate,anumite programe specializate de muzica au aceasta optiune(Traktor,Atomix,Virtual DJ,SAM Broadcaster...),in care a doua placa este folosita pt functia de 'MONITOR'..pot aparea insa conflicte de driver de regula in cazul in care amandoua detin acelasi chip,deci folosesc acelasi driver..daca sunt diferite nu ar trebui sa fie probleme.PS: in unele cazuri,la instalarea unei placi PCI,cea on-board este dezactivata automat de BIOS,si implicit Windows-ul nu o mai vede..o activezi din BIOS manual si gata.. Link to comment
Guest leo1974 Posted November 7, 2012 Share Posted November 7, 2012 Salutare la toata lumea!Revin cu o intrebare! Se gasesc drivere pentru placile audio M-Audio 2496 pentru windows 7 64bits?Din ce am vazut eu la o prima aruncare de privire pe pagina producatorului ar fi ceva pentru modelul Delta 2496.Multumesc Link to comment
Barbu Andrei Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 inca nu am incercat folosirea a 2 placi de sunet cu acelasi program. ceea ce am incercat, a fost folosirea a 2 placi de sunet cu programe diferite. au mers fara probleme. una o foloseam pentru un "osciloscop" si era pe pci si una era folosita pentru sunet (jocuri, muzica, tv tuner si era on-board). ideea este sa fie folosite placi de sunet diferite (sa aibe drivere diferite). succes! Link to comment
Ionut Remus Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 Salutare la toata lumea!Revin cu o intrebare! Se gasesc drivere pentru placile audio M-Audio 2496 pentru windows 7 64bits?Din ce am vazut eu la o prima aruncare de privire pe pagina producatorului ar fi ceva pentru modelul Delta 2496.Multumesc da se gasesc drivere! eu folosesc 2496 sub windows 7 64bit...si functioneaza placa foarte bine! Link to comment
Guest leo1974 Posted November 22, 2012 Share Posted November 22, 2012 Multumesc pentru raspuns.Ramane sa achizitionez placa audio, difuzoarele le-am cumparat(Edifier 1600Tplus) de care sunt foarte multumit de cum se aud chiar si cu placa onboard si player AIMP3.Sincer le recomad ca sistem 2.0 pentru PC.Sunetul este ff clar, fara sa aiba un bas deranjant ca la subwoofer. Link to comment
Sonic Posted November 26, 2012 Share Posted November 26, 2012 Salut, eu te sfatuiesc sa iei un Asus Xonar D1 sau in functie de ce sloturi ai disponibile pe placa de baza. Eventual poti lua si un Xonar DS + amplificator operational schimbat. Pe windows 7 64 bits merg excelenet. Daca vrei mai multe detalii trimite-mi mesaj privat. Link to comment
Guest leo1974 Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 Am vazut placa de sunet Asus pe care mi-o recomanzi si pare o varianta interesanta, in sensul ca pt.filme s-au jocuri poate fi folosita cu succes fara sa mai apelez la placa de baza.Ce ma intereseaza cel mai mult este o placa de sunet pe care sa mi-o permit sa ascult muzica decent chiar putin peste medie.Stiu ca difuzoarele pe care le-am achizitionat nu sunt cine stie ce dar mi se pare ca pot obtine mai mult de la ele pe partea de auditie muzica. Link to comment
maxente Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 Am eu Asus Xonar DX si se aude excelent, calca in picioare orice placa de sunet onboard, binenteles asta daca si restul lantului audio este unu decent, eu folosesc decat partea de front (left, right) nu ma intereseaza sub nici-o forma ca mai are si alte canale, eu ascult numai stereoDin cate observ este cam identica cu Xonar DS numai ca a mea are interfata PCI Express si costa cu 20 de lei mai mult Link to comment
Sonic Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 Din cate observ este cam identica cu Xonar DS numai ca a mea are interfata PCI Express si costa cu 20 de lei mai multDX este identica cu D1. Xonar DS este o placa putin mai slaba. Link to comment
Recommended Posts