Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare boxe


Guest Druydul

Recommended Posts

Guest Druydul

Ce set de boxe imi puteti recomanda pentru acest amplificator A/V : http://www.us.onkyo.com/model.cfm?m=HT- ... ceiver&p=s . Mentionez ca nu am niciun fel de experienta in acest domeniu, dar sper sa recuperez repede :) Bugetul disponibi este de maxim 1500 lei. Orice ajutor este binevenit. Multumesc anticipat celor ce vin cu un sfat util. :)

RESPECT!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 10
  • Created
  • Last Reply
Guest palocsay

Banuiesc ca nu vreti sa faceti disco la Caminul Cultural,asadar va re comand numai boxe de firma,pe 2-3 cai,putere peste suta de wati.Depinde de buget si de incapere.Eu as pune Unitra,modelul de 150W,sau Technics(seria CS),boxe cu basul de 12 toli,si obligat tweetere cu bobina(fugi de piezo !).Daca vrei mai multe sfaturi putem discuta in privat(Eusunt electronist,am 46 ani si ma ocup de sonorizari din 1984).

Link to comment
Share on other sites

Guest Druydul

Multumesc pentru sfat.Asa voi face.Voi cumpara boxe de minim 8 Ohmi.:) As mai avea o intrebare .. Avand in vedere faptul ca intrarea este pe 110 V, ce adaptor 220/110 imi recomandati?:)

Link to comment
Share on other sites

Păi, în reclamă zice că consumă maxim 6,2A la 110Vca, adică eproape 700W (nu cred că e adevărat, dar nevînd alte detalii, o luăm de bună). Orice traf sau autotraf mai mare cu minim 100W. Atenţie la chinezării.

Link to comment
Share on other sites

Pot vorbi in cunostinta de cauza, despre Onkyo TX-NR818

http://www.audioholics.com/reviews/receivers/onkyo-tx-nr818-nr717-pre/image

 

Nu cred ca-s foarte departe unul de altul. La TX-NR818, inscriptia de pe spate spune 820W (sper sa nu gresesc cifra exacta). Amplificatorul are 18kg, si are un trafo IMENS.

 

In conditiile astea, amplitunerul da in set complet de Heco Victa. Fata 701, central 101, spate 301, bass 251A, si fac casa buna impreuna. A fost dus in Avatar Blue Ray 3D, la 80% din putere... sunetul este "devastator"...

 

Nu recomand receivere pentru muzica, suna ca un ...t

 

@Zal; 100W, reprezinta o greseala de scriere?

 

P.S. In acest moment, pe piata noastra, referitor la incinte standfloors noi, 3 cai, cel mai bun raport calitate-pret-satisfacerea asteptarilor, il reprezinta Heco Victa 701 sau Magnat Monitor Supreme 2000.

Link to comment
Share on other sites

Guest Druydul

Nu stiu de sunt asemanatoare sau nu. Eu m-am pricopsit cu al meu cam fara sa vreau..Si daca tot a ajuns la mine in curte mi-am zis sa-l folosesc. :) Camera unde va fi folosit este una de 4x5. Sunt convins ca este prea puternic ptr ea dar alta mai mare nu am. Si ce m-ar interesa pe mine de la acest receiver este MUZICA. Asta ar cam fi echivalent cu fidelitate. Pana la urma acel transformator pe care l-am mentionat mai sus , este sau nu este bun? Si inca o intrebare : ce este acel ''Audissey'' ? ca am o chestie ca o piramida si nici nu stiu ce naiba e. Scrie ''Audissey'' pe ea.PS: Am gasit boxele Heco Victa . Sunt intr-adevar uluitoare:)

Link to comment
Share on other sites

...@Zal; 100W, reprezinta o greseala de scriere?...

Nu, exact asta am vrut să scriu, ca acel traf, sau autotraf 220/110V să aibă minim 100W peste puterea consumată de amplif (în cazul de faţă, 700+100=800W). Maxim... poate avea oricîţi kW.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines