Guest Benzema Posted October 27, 2012 Share Posted October 27, 2012 Salut.. Am si eu doua boxe Behringer Eurolive 1520 pasive pe 8 ohmi , 250 rmx ... mar interesa un amplificator pentru ele .. imi puteti da un sfat cam ce amplificator ar trebui sa i-au ? Multumesc .... Link to comment
retrosong Posted October 27, 2012 Share Posted October 27, 2012 depinde de bugetul pe care vrei sa-l investesti Link to comment
Guest palocsay Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 Depinde ce urmaresti cu boxele;pentru utilizare acasa,iti recomand o statie de camera,cu corectii de ton pe ea;pentru sonorizari-ambulant iti recomand un final cu o puterede max 200W/8 ohmi,preferabil cu indicator de putere(VU-metru sau LED-uri),dar sa fie de o firma buna.Poate fi si manufacturat,dar din aceea ingrijita(nu cunstruita in cutie de pantofi).Daca eveti boxe de 250 W,-NU FOLOSITI AMPLIFURI de 1200,2400 W,caci zicala "oricum nu o dau decat la jumatate"nu este reala.Eu si pt sonorizari folosesc amplificatoare de camera(Yamahaic,Panason,Pioneer,Kenwood,Fisher,Uher,Akai,etc).Dca ai nevoie de mai multe sfaturi,putem vorbi in privat(eu am 46 de ani si ma ocup de sonorizari din 1984). Link to comment
Sharky Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 Domnule Palocsay, chiar daca va ocupati de de sonorizari de cati ani de viata am eu, nu ar strica sa va puneti la curent cu realitatile contemporane.Exista scule de sonorizare cu mii de W si exista chinezarii cu mii de W. Ce-i drept ca primele costa, iar omul de rand pune botul ca gaseste mai ieftin.Un behringer ep2500 sau un max2500 luat second hand va face buna pereche cu boxele alea la un pret bun. Nu-s scule profii, sunt undeva intre cele doua categorii, dar cum nici boxele nu-s cine stie ce....Topic mutat la sonorizari. Link to comment
Recommended Posts