Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alimentare Radio Sokol...Help!


Guest ecouter

Recommended Posts

Guest ecouter

Buna seara !Nu ma pasioneaza radiourile , cu atat mai putin cele rusesti !Nu inteleg cum trebuie alimentat radioul asta !Am lipit firele de la bateria de 9v la cosele de pe cablaj, si apoi am vazut ca firul de la ''+'' nu duce nicaieri pe cablaj decat in mufa aia mare cu 2 pini care din cate am inteles serveste pentru incarcarea bateriei sau ..acumulator !E posibil ca traseul de masa de pe cablaj sa fie defapt cel care trebuie pus la ''+'' ?!Vad ca mai exista un fir albastru care vine lipit pe mufa jack !Posibil sa aiba vreo legatura cu alimentarea ? Nu canta nimic!Nici nu are cum pentru ca ''+'' nu duce nicaieri!Chiar nu ma pricep !Poate ma ajuta cineva ?!

post-43675-139829512281_thumb.jpg

post-43675-139829512305_thumb.jpg

post-43675-139829512337_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply
Guest ecouter

Da, asa a fost . Plusul era pe traseul de masa !L-am rezolvat!Si de la potentiometru firul rosu trebuia la masa!Era al unui coleg de munca de-al lu' taicamio .....!Multumesc mult !

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines