Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

combina Sony MHC-6700


Recommended Posts

Salut.Am achizitionat o combina defecta Sony model mhc-4700, la care se aprinde display-ul amplificatorului si cel al tunerului, dar cele al deck ului si cel al unitatii CD ROM nu. Imi este necesara pentru masuratori de tensiuni in cele doua module nefunctionale.Multumesc anticipat.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Am vazut ca nimeni nu a postat vreo schema, si, dupa 2 zile de cautari, am ajuns sa fac rost de ea.Poate mai este cineva interesat de ea, sau de alte modele de combine audio modulare.In cazul meu am gasit schemele, dupa modelul fiecarui modul in parte. Cred ca si la alte combine modulare, exista scheme individuale, si daca cautati dupa modelul modulului, sunt convins ca veti avea mai multe sanse.Numai bine.

Link to comment
Share on other sites

In titlu ai scris MHC-6700, iar in mesaj MHC-4700... Care-i modelul real? Ai rezolvat problema? Daca tot ai facut rost de scheme, pune-le si tu aici, sa ne putem da cu parerea pe caz concret. In principiu, la combinele modulare se strica lipiturile pe placa aparatului, la conectorii cablurilor ce fac legatura intre module."Succesuri" !

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines