oldjimmy70 Posted October 27, 2012 Share Posted October 27, 2012 Salut.Am achizitionat o combina defecta Sony model mhc-4700, la care se aprinde display-ul amplificatorului si cel al tunerului, dar cele al deck ului si cel al unitatii CD ROM nu. Imi este necesara pentru masuratori de tensiuni in cele doua module nefunctionale.Multumesc anticipat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldjimmy70 Posted October 28, 2012 Author Share Posted October 28, 2012 Am vazut ca nimeni nu a postat vreo schema, si, dupa 2 zile de cautari, am ajuns sa fac rost de ea.Poate mai este cineva interesat de ea, sau de alte modele de combine audio modulare.In cazul meu am gasit schemele, dupa modelul fiecarui modul in parte. Cred ca si la alte combine modulare, exista scheme individuale, si daca cautati dupa modelul modulului, sunt convins ca veti avea mai multe sanse.Numai bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marianos Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 In titlu ai scris MHC-6700, iar in mesaj MHC-4700... Care-i modelul real? Ai rezolvat problema? Daca tot ai facut rost de scheme, pune-le si tu aici, sa ne putem da cu parerea pe caz concret. In principiu, la combinele modulare se strica lipiturile pe placa aparatului, la conectorii cablurilor ce fac legatura intre module."Succesuri" ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.