Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

modificare masina de fum


Recommended Posts

  • Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

am testat schema cu 2 becuri de 75w. in loc de pompa si arzator am pus bec.pana ce termostatul decupleaza becul(arzatorul) functioneaza la putere maxima(cei75wati ai becului), dar dupa ce decupleaza termostatul si cuplez pompa acestea(pompa,arzatorul) functioneaza subalimentate. asa trebuie sa se intample?

Link to comment

am terminat de modificat masina de fum. am pastrat placa de comanda care avea lipituri reci, dar am schimbat termostatul. cand masor cu multimetrul tensiunea de pe rezistenta imi arata 400V. am masurat cu multimetru profi de la un atelier si imi arata 230. iar la pompa imi da eroare la citire cu multimetrul meu.....(asta ar insemna tensiune de peste 650V, care ii poate citi multimetrul) am motiv sami fac griji sau multimetrul meu e de rahat?

Link to comment

e totusi o diferenta prea mare intre ce iti arata acest multimetru si ce iti arata cel despre care spui ca e profesional..230V e o valoare normala, fata de 400V care...de unde? d-apoi peste 650? despre ce masina de fum e vorba?se alimenteaza cumva trifazic sau are transformator ridicator de tensiune ?altfel nu ai avea DE UNDE sa ai o tensiune peste 230V..

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines