Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV NEO 2166 - Acces Menu Service


Guest iib

Recommended Posts

Nu sunt depanator. Doar am un TV NEO 2166 si nu mai stiu cum pot sa intru in meniul service.Nu stiu cum, apasand tastele neatent, am reusit de vreo 3 ori pana acum - fara sa vreau - sa intru in acest meniu. Deci nu am putut vreodata sa stiu ce am apasat. Cu atat mai mult ma chinuiam sa ies din el si cu greu reuseam :) Din nou nu stiu cum pentru ca apasam tastele la nimereala.Pentru ca TV avea o problema cu pozitionarea imaginii am incercat sa modific un parametru (nu aiurea, pentru ca totusi sunt electronist). Imaginea s-a corectat si am fost foarte bucuros.Mai tarziu, schimband programele, am vazut ca mai este necesara o corectie ca sa centrez perfect imaginea. Dar probleama e acum ca nu stiu cum sa intru din nou in meniu :)Am cautat pe net si am gasit: tasta MENU + de 5 ori RECALL. Dar aceasta combinatie nu functioneaza. Iar eu, cand butonam aiurea nu apasam chiar asa o secventa lunga. Parca era mai scurta, din 2-3 taste probabil.Oricum, va rog daca cineva a depanat sau are acest model sa imi spuna si mie combinatia de taste pentru meniul service.Modelul (2166) l-am luat de pe eticheta din spatele TV. Sper ca nu a fost pusa aiurea.Va multumesc anticipat.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 6
  • Created
  • Last Reply

nu. am incercat-o deja (cautand pe net). si am mai incercat una tot MENU + 4 cifre (parca cu 25...) dar nici aia n-a mers.

Link to comment
Share on other sites

am incercat si asta deja. De fapt am scris chiar cand am deschis topicul. Combinatia asta figureaza in documentatia 2166 gasita pe net, dar la mine nu merge.

Link to comment
Share on other sites

Neo 2166 merge cu telecomanda N18,deci intra in service cu tasta ascunsa de pe acesta telecomanda ca orice sasiu TV2K,TV3K... etc,bineinteles daca aceasta este cea originala a televizorului si nu o clona china.Ar mai fi vreo 3 metode de intrare in service pe care le-am tot scris pe forum la sasiul Tauras TV 2K.

Link to comment
Share on other sites

Problema rezolvata.Am plecat de la sugestia cu sasiul TV 2K. Am rascolit tot forumul. Am gasit vreo 4-5 metode de a intra/iesi in/din meniul service.Singura care merge la mine este:- Intrare: Din SLEEP se regleaza 00:50. Apoi se apasa tasta V+ de pe televizor.- Iesire: tasta PP (sau mai "brutal" :) inchideti si deschideti tv)Amuzant este ca inca nu am gasit ce secventa am butonat eu pe telecomanda ca sa intru in servie menu :)Va multumesc tuturor pentru ajutorul prompt.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines