Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

eroare instalare win7

Guest bogdanbuc

Recommended Posts

Guest bogdanbuc

buna sunt nou pe aici si o problema.Am un pc:core 2 dou e84003gb ddr3nvidia 8800gtasrock g41m-vs3-r2.0Problema e ca nu pot instala windows 7 imi da o eroare in momentul copieri fisierelor sau daca nu la expanding files si la windows xp blue screen bad head post sau 000050 sau 00019 daca am retinut eu bineAstept o solutie daca se poate.va multumesc

• Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• FLORIN IORDACHE

1

• wally_gatter

1

• popa ionut

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

Buna seara ! 1 : Daca aveti doua memori ram in acest pc-u, atunci incercati numai cu cate o memorie ram . 2 : Cu un alt cd-u/dvd-u cu windwsul ati incercat ??? 3 : Daca aveti numai o singura memorie ram,atunci incercati si cu alta memorie ram .Multa bafta va doresc !!!

Guest andreimihai3

Mai degraba decat ram-ul, problema e de la HDD. Incearca instalarea pe alta partitie si daca ai date nesalvate, da install fara formatare. Daca merge, ai bad-uri pe partitia unde voiai sa instalezi.N-ai spus...PC-ul l-ai mai folosit sau l-ai luat de la cineva? In cazul ca ai bad-uri mergi la un amic, pune hdd-ul la PC-ul lui sau eventual printr-o interfata pe USB, da-i un format low din Disk Management si daca refuza, e clar ca a crapat. Prin aceeasi interfata ATA/SATA-USB poti testa si unitatea optica (poate prafuita, poate cu laserul dus...). Fara HDD si unitate optica, poti testa ram-ul cu un win7live sau un XP live pe un stick.