tomitasima Posted October 24, 2012 Share Posted October 24, 2012 Buna ziua,Am un televizor Sony Bravia, model KDL-32S3000, care functioneaza foarte bine, insa are totusi o mica (sau mare) problema:- la accesarea programelor (P+, P-), fie din tasataura, fie din telecomanda, sare aceleasi programe- acele programe sarite pot fi accesate prin formarea nr. de program- acest lucru se intampla doar la programele digitale- am reprogramat programele digitale si manifestarea a fost aceeasi, cu mentiunea ca sarea alte programe decat cele de dinainte (atat din tastatura cat si din telecomanda).Rugamintea mea, este de a ma ajuta in rezolvarea acestei probleme. Poate careva a mai intalnit-o sau stie careva care este cauza.Oricum va multumesc pentru ca cititi acest mesaj si eventual, va multumesc iarasi daca ma puteti ajuta.Cu deosebit respect,Tomita Sima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefank Posted October 24, 2012 Share Posted October 24, 2012 incercati cautare manuala , daca pina acum ati dat cautare automata , vedeti ce programe lipsesc sau sint toate dar nu le pune in ordine , in acest caz incercati o rearanjare in program list edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.