Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar statii portabile

Guest liubarschi

Recommended Posts

Guest liubarschi

Am nevoie de 2-4 statii portabile, bune, rezistente, cu urmatoarele caracteristici:-foarte simple, fara prea multe butoane, pentru ca sa imi pot invata partenerii de la celalalt capat usor cu ele-raza mare pentru jocuri de airsoft si pentru bicicleta, deci probabil 5w marit in 7w(mi a explicat cineva candva) stiu cu treaba cu maxim 0,5 dar na asta e, unde le folosim noi la dracu in praznic pe campuri goale si paduri nu incurca 2 ore pe luna.-buget 200-250 de roni per 2 bucati-posibilitate microfon cu casti, as visa la un laringofon dar na...-cumpar de la useri vechi cu status bun pe forum.-de preferat bucuresti

• Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ce vrei tu,la banii astia nu o sa prea gasesti.Poate de pe la 300 lei/set (statie + handsfree) in sus.Iti recomand Motorola in PMR,pui "urechi" la statie ca sa nu te deranjeze alti utilizatori,ai 4-5 W in UHF,garnitura speker-mike se gaseste pe ebay la pret rezonabil.Eu asta folosesc,mai putin DPL momentan pina ii dau de cap cu programarea si sint multumit.

Guest liubarschi

Salut,

Am cam gasit pe okazii, dar pe acolo nu prea stiu oamenii ce vand, si nu prea dau detalii, nici nu stiu daca au iesire de casti/laringofon

http://www.okazii.ro/statii-radio/stati ... 3157#forum

http://www.okazii.ro/statii-radio/kit-2 ... a118073504

ce zici de astea, cum le pot incerca, testa, etc?

Momentan, vreau 2 statii foarte simple, dar mai bine iau ceva mai bun si voi invata pe drum, nu zic bine?dupa care si una de 50w acasa, si imi iau licenta..

Ce zici de planul meu?