Guest liubarschi Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 Am nevoie de 2-4 statii portabile, bune, rezistente, cu urmatoarele caracteristici:-foarte simple, fara prea multe butoane, pentru ca sa imi pot invata partenerii de la celalalt capat usor cu ele-raza mare pentru jocuri de airsoft si pentru bicicleta, deci probabil 5w marit in 7w(mi a explicat cineva candva) stiu cu treaba cu maxim 0,5 dar na asta e, unde le folosim noi la dracu in praznic pe campuri goale si paduri nu incurca 2 ore pe luna.-buget 200-250 de roni per 2 bucati-posibilitate microfon cu casti, as visa la un laringofon dar na...-cumpar de la useri vechi cu status bun pe forum.-de preferat bucuresti Link to comment
RoadRunner941 Posted October 24, 2012 Share Posted October 24, 2012 Ce vrei tu,la banii astia nu o sa prea gasesti.Poate de pe la 300 lei/set (statie + handsfree) in sus.Iti recomand Motorola in PMR,pui "urechi" la statie ca sa nu te deranjeze alti utilizatori,ai 4-5 W in UHF,garnitura speker-mike se gaseste pe ebay la pret rezonabil.Eu asta folosesc,mai putin DPL momentan pina ii dau de cap cu programarea si sint multumit. Link to comment
Guest liubarschi Posted October 24, 2012 Share Posted October 24, 2012 Salut, Am cam gasit pe okazii, dar pe acolo nu prea stiu oamenii ce vand, si nu prea dau detalii, nici nu stiu daca au iesire de casti/laringofon http://www.okazii.ro/statii-radio/stati ... 3157#forum http://www.okazii.ro/statii-radio/kit-2 ... a118073504 ce zici de astea, cum le pot incerca, testa, etc? Momentan, vreau 2 statii foarte simple, dar mai bine iau ceva mai bun si voi invata pe drum, nu zic bine?dupa care si una de 50w acasa, si imi iau licenta.. Ce zici de planul meu? Link to comment
mihai_jmj Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 am 2buc KENWOOD TK-361 UHF FM TRANSCEIVER programate pmr cu tot cu tot cu talpi de incarcare Link to comment
leoncris Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 Am 2 x STATIE PORTABILA MOTOROLA GP900 UHF CU INCARCATOR ORIGINAL , 16 canale , 5W de productie SUA. Link to comment
Recommended Posts