stefank Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 Buna ziua , defectul la acest televizor este ca imaginea este negativata si albicioasa , fondul unde ar trebui sa fie negru e albastru deschis . Va rog sa-mi spuneti daca e de la T-Con sau de la procesor , multumesc . Link to comment
stefank Posted October 23, 2012 Author Share Posted October 23, 2012 La schimbarea repetata a programelor fondul care ar trebui sa fie negru intre programe , este cind verde , cind rosu sau albastru ; am observat si o remanenta slaba a imaginii programului anterior pe fondul colorat dintre programe Link to comment
jozsef46 Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 Dupa cum arata este placa T-CON. Link to comment
Guest Bogdanelhh Posted October 25, 2012 Share Posted October 25, 2012 si eu am avut cam aceeasi problema, si am gasit un AS15-F pocnit... uita-te aici poate te ajuta. AS15-F AS15-G EC5575-G HX8915-A TSL1014IF - echivalente. http://www.sahy.cz/fotky9073/fotov/_ps_1410AS15-G.pdf - datasheet eu l-am schimbat si acum imaginea e ok. nu mai are nici remanente nici nimic. Link to comment
Recommended Posts