Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

philips_mcm393


Recommended Posts

Am acesta combina muzicala philips_mcm393,defectul a fost intergratul de sunet TDA8947J lam schimbat si iam dat drumul si tot fara sunet,se aude sunetul foarte incet in boxe,am gasit si un condesator 25v/1000uf pe alimentarea combinei,ia se alimenteaza cun adaptor 15v,ce mai trebuie de facut,un ajutor.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Adaptorul de 15 volti / 3 amperi este original al combinei,nemufat la combina pe aparatu de masura arata 15,08v,iar cand mufez la combina pe condesatorul 25v/1000uf care a fost umflat, bineintales ca am schimbat altul nou arata,15v in standbay,cand apas pe butonul standbay si se aprinde dysplayul si porneste cd-ul are 14,74v,conform schemei pe dioda D2[1N5401] ar trebui sa fie +15v dar nu am decat 14,06v.ce trebuie sa fac.Am uitat sa mai precizez ca,in timp ce se aude putin sunet si incerc sa dau volumul se inchide de tot acel sunet ce se aude in boxa.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines