Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Acer 7520G nu mai porneste


briobit

Recommended Posts

Salutare tuturor si va deranjez si eu cu o problema. Am un Acer 7520G care azi a murit subit adica porneste 2 secunde si se opreste indiferent daca il alimentez din baterie sau numai din incarcator. Am observat o chestie ca sta ledul din jurul butonului de pornire palpaie cam la 2 secunde iar daca ii dau de exemplu sa deschida CD-rom moare de tot 3-4 secunde iar se aprinde si palpaie la 2 secunde.A mai avut o interventie (reball daca am inteles eu bine acum 1.8 ani la placa video) si de atunci a mers fara probleme.Unde ma pot duce cu el in Constanta sau ce poate sa aiba?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 7
  • Created
  • Last Reply
  • 4 weeks later...

Nu e de la placa video (daca e7520G cu placa video separata) Este de faimosul MCP-67MV-A2 care s-a dezlipit si laptopul e in LOOP, se restarteaza permanent si se opreste doar cand se scoate bateria si alimentarea din mufa.Un rebaling facut cu grija si NEAPARAT o placa de cupru de 0.9-1MM in loc de padul termic ii asigura mai mult de 6 luni de viata.Succes.

Link to comment
Share on other sites

Guest techunity

Laptop-ul cere un reballing, imi vin cate 2-3 pe saptamana cu problema asta. Preferabil sa il duci la un service specializat.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines