Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Identificare parametrii ALDA AVD-X 80S


Guest fussionn

Recommended Posts

Guest fussionn

Salut!Am achizitionat aceste difuzoare acum 3 zile,calitatea e foarte foarte buna,au vre-o 3,3 kg,cursa in jur de 3 cm,diametru 20 cm.Pe ele scrie asa:Alda expression of quality,model:AVD-x 80s.X-series hi-fi professional woofer.Design in U.S.A tested in Alda sound lab U.S.A.Rezistenta:8 ohm,240W muzicali.A lucrat cineva cu ele,stie cineva parametrii difuzoarelor sau ce incinta trebuie sa ii fac?Multumesc.

post-67674-139829509056_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 8
  • Created
  • Last Reply
Guest fussionn

Doresc sa mentionez ca are cadrul din alumini foarte rigid,garnitura de cauciuc si membrana din aluminiu.Materiale la care unele difuzoare nici nu viseaza.

Link to comment
Share on other sites

si atunci daca este(ar fi) o firma cu produse de calitate ,de ce nu au un site ca toate firmele care se respecta in care sa dea datasheeturi la produsele care le fabrica?

poate pt ca produc panarame care nu se incadreaza in anumite norme?

ai idee cat costa un difuzor dinasta nou?

membrana din Al :rade: ...ia uita-te mai atent

poate au rabdare si alti colegi sa spuna ce parere au despre aceasta firma 'americana' ALDA ,in special pe partea de difuzoare(ca mai fabrica si altele)

ca sa nu o mai lungesc,nu o sa gasesti parametrii

daca ai rabdare,cauta un tutorial aici sau pe net si incearca sa-i masori tu

daca nu te descurci,ii faci o cutie din ochi

Link to comment
Share on other sites

Stiu o gramada de persoane pe care le incinta aspectul si nici decum calitatea difuzoarelor.Chinezii le fac cu cit mai multe culori stralucitoare,nichelate,poate poate or vinde si mai multe.Parerea mea e ca ar trebui sa le vinzi si sa iti cumperi(difuzoare)nu chinezarii daca vrei sunet de calitate.

Link to comment
Share on other sites

Guest fussionn

Salut.Le-am adaugat pe usile din spate a masinii si in ciuda parerilor proaste,eu cred ca isi fac treaba acolo(la pretul pe care le-am achizitionat).Multumesc.

Link to comment
Share on other sites

la aceasta sectiune se discuta despre boxe si difuzoare pt home hi-fiauto sound si multimedia sound au rubrici separateeu ,de ex ,am crezut ca vrei sa faci ceva boxe de casa cu ele unde le-ai gasit locul acum probabil ca isi fac treaba intr-adevar.Doar ca nu sunt o alegere inspirata,fiind cam solide necesita o fixare buna,de asemenea si o amplificare cu ceva corespunzator data fiind impedanta de 8r

Link to comment
Share on other sites

Guest fussionn

Initial pentru un subwoofer de casa am vrut sa le folosesc dar avand in vedere ca nu am parametrii am abandonat proiectul.O sa ma axez pe altceva.Multumesc.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines