Guest doradn Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Detin un magnetofon Majak 205. A stat fara sa functioneze mai multi ani si acum l-am repus in functiune. Din pacate mecanica functioneaza dar nu se mai aude nimic, nici macar vreun zgomot de fond sau orice altceva. Stie careva ce ar putea fi ? Din ce am citit pe forum ar putea fi condensatorii electrolitici. Credeti ca e posibil ? De unde se pot procura si cum as putea sa-i inlocuiesc ?Cunoasteti in Brasov vreun atelier sau persoana privata care se ocupa cu astfel de reparatii ?Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raileanu florin Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 salutam unul nou la tipla daca te intereseaza sau pe alcineva il vind ca nu am ce face cu el Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan-a2 Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 Si cat e pretul ?? (asa din curiozitate ) > acesta a fost primul meu mag . !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
raileanu florin Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 nu prea am vindut asa ceva pina acum nu stiu sigur 2oo ron Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.