Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Asus K50 Probleme pornire


craciunaero

Recommended Posts

Buna!Acesta este primul meu mesaj pe forum si vreau in primul rand sa va felicit pe fiecare pentru ajutorul pe care il dati prin acest forum. Am reparat mai multe laptopuri cu diferite defecte, cateva rebaluri reusite(detin statie cu infrarosu Jovy 7500) dar problema este ca am 3 laptopuri Asus din seria K50 care toate au aceeasi problema nu pornesc deloc. Nu apare tensiunea de o.5V pe switchul de pornire. Am verificat cateva tensiuni ale mosfeet-urilor dar nu am obtinut rezultate conculdente. Va rog daca stiti ceva sa ma ajutati.

Link to comment
  • 2 weeks later...
  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest sorinmatei

Daca afli solutia, zi-mi si mie. Am un K50C, uneori porneste (de la baterie, dar si asa extrem de rar), alteori nu porneste. Adica in general nu porneste.

Link to comment

Update: Am curatat placa cu G22 si cu periuta de dinti dupa care a aparut pe placa si tensiunea de 3.3V prezenta si pe butonul de pornire in locul celei de 0.5V. Am reusit chiar sa pornesc o singura data placa alimentata de la o sursa de laborator pe pini de la baterie dar asta a fost tot mai departe nu am reusit sa merg. Va multumesc pentru ajutor dar m-am hotarat sa las putin deoparte laptopul respectiv pentru moment. P.S Stiti vreo metoda de a verifica MOSFEET-urile pe pe placa fara a le dezlipi?

Link to comment

P.S Stiti vreo metoda de a verifica MOSFEET-urile pe pe placa fara a le dezlipi?

Le masori cu ohmetrul, verifici sa nu fie in scurt. Dar atentie, sa nu te induca in eroare alte componente (de obicei bobine dar e posibil sa fie si altceva....bine ar fi sa ai schema acelui bloc sa-ti faci o idee cam ce e pe acolo....).
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines