Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Defect TV LCD HANNSPREE


Postări Recomandate

Buna dimineata , Am acest TV LCD HANNSPREE Model ;NO HSG1116 ,in lucru si este defect la sursa si am gasit defect puntea , si are cudul pe ea ,si asa e scris ( BU 1006A )si este montat pe un radiator, 1000A si nu este izolat fata de radiator,si NUU am punte originala si nu stiu cu ce alta punte sa inlocuesc,am o punte recuperata din TV-uri obisnuite si are codul scris pe punte ( PBS 408GU )si este izolat fata de CA5207radiator .Dvs ce idei aveti pot sa inlocuesc punta pe care o am rcuperata?? sau cu ce alta punte se poate inlocui pe ca originala . Va rog frumos sa ma ajutai. Va multumesc .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Domnule Dan -cod ,cum am mai scris codul original este scris pe punte BU1006A(1000A),si puntea nu este izolata de radiator , ear pe puntea pe care o am recuperata din TV este izolata si are cuodul PBS 408GU (CA5207),si nu stiu diferenta intre ele ,finca NUU am schimba asa ceva in TV - LCD ,si de aceia va cer sfatul . Cu ce punte pot inlocui pe cel original ,va rog spuneti inlocuitorul si codul lui ,si pot sa pun o punte izolat de radoator ?? Va multumesc .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări