FastFurious0 Posted October 14, 2012 Share Posted October 14, 2012 Vreau sa imi achizitionez un aplificator bun si foarte puternic si as vrea sa aleg din Onkyo Integra A-8870 sau Yamaha A - 1020 . http://www.publi24.ro/anunturi/electron ... c6a54.html http://www.publi24.ro/anunturi/electron ... b6751.html Sa imi spuneti ce pareri aveti !!! Link to comment
zal Posted October 14, 2012 Share Posted October 14, 2012 În primul rînd, la ambele amplifuri să iei în considerare doar puterea dată pe 8 Ohmi, restul e vrăjeală comercială. În rest contează numai schema, piesele şi preţul. Onkyo e mai bine construită, singurul cusur e selectorul de surse cu motor. Link to comment
Guest iulian_dragos Posted October 14, 2012 Share Posted October 14, 2012 am eu statie onkyo integra a8670. este impecabila si merge perfect , mie imi trebuie ceva la 2x300w pe 8 ohmi si deaia o vand. ( uitate la anuntul meu "RECOMANDARE BOXE")8 Ohm: 2 x 105W (1kHz, DIN) 4 Ohm: 2 x 160W (1kHz, DIN)la pret ne intelegem. sa fie bine pt amandoi. daca te intereseaza dami pm. este super scula Link to comment
hpavictor Posted October 14, 2012 Share Posted October 14, 2012 În primul rînd, la ambele amplifuri să iei în considerare doar puterea dată pe 8 Ohmi, restul e vrăjeală comercială.mod edit (Sharky):Victor il contrazicea pe Zal in leg cu afirmatia citata. Link to comment
mdll Posted October 14, 2012 Share Posted October 14, 2012 În primul rînd, la ambele amplifuri să iei în considerare doar puterea dată pe 8 Ohmi, restul e vrăjeală comercială.Vezi ca toti japonezii sunt niste prosti , doar unul e destept , si e din Bucuresti , Romania , stie multa electronica de Dambovita !!! Link to comment
Luca Posted October 14, 2012 Share Posted October 14, 2012 @FastFurious0 Intre cele 2 amplificatoare Yamaha se preteaza mai bine auditilor de inalta calitate avand o schema mai complexa, un Zero Distorsion circuit si un comutator Clasa A insa din cate imi amintesc eu acel yamaha finctioneaza pe 6-16 Ohmi (Chair daca pe net da puterea si in 4 ohmi) conteaza ce scrie pe spatele lui. singurul cusur e selectorul de surse cu motor.Nu are nicio problema selectoru ala de surse cu motor, tija axului este dreptunghiulara nu se deregleaza ca cele de la pioneer, acelasi comutator este si pe Sony ES. Dovada: Dupa parerea mea este o alegere la fel de buna si mult mai ieftina onkyo a-8780 decat a-8870, ambele amplificatoare au aceasi constructie, schema difera doar designu Onkyo A-8670 este tot la fel ca A-8780 doar ca nu are telecomanda. Eu asi merge pe Onkyo care functioneaza pe boxe de minim 4 Ohmi, si este puttin mai nou yahama este ccam vechi risti sa ai probleme cu el. Link to comment
FastFurious0 Posted October 14, 2012 Author Share Posted October 14, 2012 Designul e mult mai frumos la Onkyo, eu mai mult as merge pe Onkyo si dupa cum am vazut dezvolta o putere mai mare Rms nu stiu cum se comporta la claritate dar daca voi spuneti ca e mai bun Yamaha . Mai astept cv pareri !! Link to comment
Guest iulian_dragos Posted October 14, 2012 Share Posted October 14, 2012 am uitat sa mai intru pe aici. onkyo are o claritate foarte buna , cu volum la maxim nu se aude nici un bazait in boxe. nu stiu cum este yamaha ca nu am avut. dar nu te grabii cum am facut eu. informeazate bine. Link to comment
Sharky Posted October 15, 2012 Share Posted October 15, 2012 Gata cu offtopicul ca "va sparg la nara!"Potoliti-va amandoi. Link to comment
Luca Posted October 16, 2012 Share Posted October 16, 2012 @FastFurious0 Poate iti este de folos, cateva specificatii oficiale despre fiecare amplificator.. Yamaha A-1020 Onkyo a-8670 + A-8680 Link to comment
Putz Posted October 17, 2012 Share Posted October 17, 2012 Vreau sa imi achizitionez un aplificator bun si foarte puternic si as vrea sa aleg din Onkyo Integra A-8870 sau Yamaha A - 1020 . http://www.publi24.ro/anunturi/electron ... c6a54.htmlhttp://www.publi24.ro/anunturi/electron ... b6751.htmlSa imi spuneti ce pareri aveti !!!Omu' zice mai sus ca vrea ceva "foarte puternic" ....ia de-asta frate daca vrei foarte puternic : http://imageserver2.tball.com/CREST%20AUDIO/CA18.jpg Link to comment
FastFurious0 Posted October 17, 2012 Author Share Posted October 17, 2012 Da , dar eu vreau ceva de camera nu vreau putere pentru club .... momentan vreau cv de camera apoi imi voi cumpara si cv de genul !!! Link to comment
Shambala Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 Este fundamental gresit a pune problema puterii foarte mari sau maxime la amplificatoarele de casa. Folosite "la blana" - se strica. 99% din cazurile de defectare, asa s-au petrecut. Mai ales pe incinte de impedanta mica, dupa ore de mers la maxim, si eventual intr-un moment de crestere a tensiunii de retea la 240-245V. Sunt amplifcatoare dedicate auditiei si nu sonorizarilor, nici macar pt petreceri. Abordarea problemei puterii maxime ar trebui facuta exclusiv din pdv al minimelor de impedanta ale incintelor, in conditiile asigurarii unui anumit SPL acustic, intr-un anumit volum al spatiului de auditie. Asa gandesc inginerii care le proiecteaza. Restul se incadreaza de la amatorism naiv pana la ciobaneala... Link to comment
Recommended Posts