Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Onkyo VS YAMAHA


FastFurious0

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Vizitator iulian_dragos

am eu statie onkyo integra a8670. este impecabila si merge perfect , mie imi trebuie ceva la 2x300w pe 8 ohmi si deaia o vand. ( uitate la anuntul meu "RECOMANDARE BOXE")8 Ohm: 2 x 105W (1kHz, DIN) 4 Ohm: 2 x 160W (1kHz, DIN)la pret ne intelegem. sa fie bine pt amandoi. daca te intereseaza dami pm. este super scula

Link spre comentariu

@FastFurious0

 

Intre cele 2 amplificatoare Yamaha se preteaza mai bine auditilor de inalta calitate avand o schema mai complexa, un Zero Distorsion circuit si un comutator Clasa A insa din cate imi amintesc eu acel yamaha finctioneaza pe 6-16 Ohmi (Chair daca pe net da puterea si in 4 ohmi) conteaza ce scrie pe spatele lui.

 

singurul cusur e selectorul de surse cu motor.

Nu are nicio problema selectoru ala de surse cu motor, tija axului este dreptunghiulara nu se deregleaza ca cele de la pioneer, acelasi comutator este si pe Sony ES.

 

Dovada:

Posted Image

 

Dupa parerea mea este o alegere la fel de buna si mult mai ieftina onkyo a-8780 decat a-8870, ambele amplificatoare au aceasi constructie, schema difera doar designu

 

Onkyo A-8670 este tot la fel ca A-8780 doar ca nu are telecomanda.

 

Eu asi merge pe Onkyo care functioneaza pe boxe de minim 4 Ohmi, si este puttin mai nou yahama este ccam vechi risti sa ai probleme cu el.

Link spre comentariu
Vizitator iulian_dragos

am uitat sa mai intru pe aici. onkyo are o claritate foarte buna , cu volum la maxim nu se aude nici un bazait in boxe. nu stiu cum este yamaha ca nu am avut. dar nu te grabii cum am facut eu. informeazate bine.

Link spre comentariu

Vreau sa imi achizitionez un aplificator bun si foarte puternic si as vrea sa aleg din Onkyo Integra A-8870 sau Yamaha A - 1020 . http://www.publi24.ro/anunturi/electron ... c6a54.htmlhttp://www.publi24.ro/anunturi/electron ... b6751.htmlSa imi spuneti ce pareri aveti !!!

Omu' zice mai sus ca vrea ceva "foarte puternic" ....ia de-asta frate daca vrei foarte puternic : http://imageserver2.tball.com/CREST%20AUDIO/CA18.jpg :rade:
Link spre comentariu

Este fundamental gresit a pune problema puterii foarte mari sau maxime la amplificatoarele de casa. Folosite "la blana" - se strica.

99% din cazurile de defectare, asa s-au petrecut.

Mai ales pe incinte de impedanta mica, dupa ore de mers la maxim, si eventual intr-un moment de crestere a tensiunii de retea la 240-245V.

 

Sunt amplifcatoare dedicate auditiei si nu sonorizarilor, nici macar pt petreceri.

Abordarea problemei puterii maxime ar trebui facuta exclusiv din pdv al minimelor de impedanta ale incintelor, in conditiile asigurarii unui anumit SPL acustic, intr-un anumit volum al spatiului de auditie. Asa gandesc inginerii care le proiecteaza. Restul se incadreaza de la amatorism naiv pana la ciobaneala...

Link spre comentariu

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.




×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări