Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Philips 14PV135/01 sasiu Z12VA intrare in service mode


Iachim
 Share

Recommended Posts

Salut colegi :da Philips 14PV135/01 sasiu Z12VAAm si eu o problema, nu pot intra in service mode. Am serice manualul, si acolo este scris: St-by-on, 2,7,1 mute, in timp de cinci secunde si dupa aia in colt trebuie sa apara cifra 4, ceea ce indica service mode.Dar din pacte nu intra :jytuiyuServicemode este necesar pentru a incerca de a activa sunetul in DK.

Link to comment
Share on other sites

:101 Am reusitSincer spunind nu stiu cum, ca dupa asta am mai incercat si nu am mai reusit.Tot asa jucinduma cu butoanele: st-by-on, 2,7,1, mute , de zeci de ori si a intrat in serviuce mode, :101 a aparut cifra 4 in colt, repede am setat optiune 0131, adica a devenit Philips 14PV135/58 unde DK este activat, iar acun BK nu funtioneaza, dar asta nu mai conteaza. Dar initial era activata optiunea 0130 care revine Philips 14PV135/01, unde este activat standardul de sunet BK.Ei in cele din urna am reusit, dar nu stiu cum, din pacate, se prea poate ca combinatia de cifre este alta, cred ca am apasat intimplator pe alte cifre. Fiinda am mai incercat dupa aia sa mai intru in service mode si din nou nu reusesc. dar oricum problema e rezolvata. :limb:
Link to comment
Share on other sites

Sincer spunind nu stiu cum, ca dupa asta am mai incercat si nu am mai reusit.Tot asa jucinduma cu butoanele: st-by-on, 2,7,1, mute , de zeci de ori si a intrat in serviuce mode,Ei in cele din urna am reusit, dar nu stiu cum, din pacate, se prea poate ca combinatia de cifre este alta, cred ca am apasat intimplator pe alte cifre. Fiinda am mai incercat dupa aia sa mai intru in service mode si din nou nu reusesc. dar oricum problema e rezolvata. :limb:

Ati incercat sa opriti tv_ul din butonul on/off de pe tv citeva secunde si apoi apasati din nou butonul tv-ului si exexcutati segventa de taste scrisa mai sus ? nu stiu dece am impresia ca dvs opriti tv din telecomanda si pe urma il porniti tot cu telecomanda ? st-by-on nu inseamna sa apasati de doua ori pe butonul telecomenzii...cred eu.... :da
Link to comment
Share on other sites

la voi , acolo , in urss , s-au inventat standarde de sunet noi...?

Ai avut in vedere fosta URSS, unde si voi ati fost tovarasi fideli :da

Evident ca nu, standardul de sunet DK(adica 6,6MHZ), a fost mereu aici, desi unele posturi de TV , care emit prin cablu, emit si in standardul BK. Acest TV a fost adus din Italia, unde standardul sunet era pe timpuri BK(adica 5,5MHz)

:da

Link to comment
Share on other sites

Ati incercat sa opriti tv_ul din butonul on/off de pe tv citeva secunde si apoi apasati din nou butonul tv-ului si exexcutati segventa de taste scrisa mai sus ? nu stiu dece am impresia ca dvs opriti tv din telecomanda si pe urma il porniti tot cu telecomanda ? st-by-on nu inseamna sa apasati de doua ori pe butonul telecomenzii...cred eu.... :da

pai in service manual scrie ca in primul rind se porneste cu botonul on/off, tv trece direct in st-by, si pe urma cu butonul st-by de pe telecomanda se efectuiaza secventa de cifre.Am incercat si astazi sa intru in service mod si tot nu am reusit, straniu :nas: , ceva minunatii, desi stiu ca minunatiile nu sunt reale in electronica, cred ca ceva totusi nu fac corect, oricum problema s-a rezolvat :da
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Buna ziua. Am si eu un tv ca acesta si imi face urmatoarea problema: porneste si dupa ce apare imaginea la cateva secunde intra inapoi in standby. Mentionez ca tv-ul are video incorporat. Am masurat tensiuni si toate sunt conform schemei. A mai intalnit cineva acest defect si stie rezolvarea problemei?Multumesc,

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
Guest costel57

dar pe video merge sau face la fel,daca da, trebuie cautat in sursa,conzi electrolitici in special,vezi daca merge cu bec in loc de final linii!

si eu amm aceasi problema ,da pe video merge normal......chiar daca caseta este introdusa si sta in pozitia de asteptare
Link to comment
Share on other sites

dar pe video merge sau face la fel,daca da, trebuie cautat in sursa,conzi electrolitici in special,vezi daca merge cu bec in loc de final linii!

si eu amm aceasi problema ,da pe video merge normal......chiar daca caseta este introdusa si sta in pozitia de asteptare
incercati eliminarea partii mecanice video,se face scurt la cei 2 senzori (raman ca doua antene dupa scoaterea mecanicii ) si in stanga placii (privita din spate undeva pe la mijloc)este o rotita din plastic miscati de ea usor si testati pana gasiti pozitia in care tv ul nu se mai stinge,cel putin la mine a mers,philips cu video chassis z12(chassis funai daca nu m-a insel) success
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines