Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Shutter Nikon D80 cu probleme


Guest freedy
 Share

Recommended Posts

  • 2 months later...

Dumneavoastra ati vazut macar despre ce aparat este vorba ? Este vorba despre un DSLR care este mult peste toate sapunierele din comert la calitate si fiabilitate , daca ai bani de un DSLR ai bani si de service care nu poate sa fie asa de scump sau in cel mai rau caz nu poate costa mai mult de 20-30 % din valoare aparatului ! Nikon nu produce aparatele DSLR in China si nu recomand cumpararea unui aparat DSLR sau componente pt. acesta decat din tara unde ai acces la garantie si service deoarece nu vorbim de aparate de cateva sute de lei vorbim despre un DSLR ..............

Link to comment
Share on other sites

Dar dupa dvs. chinezii vand numai din productie proprie ? Cred ca Japonia e destul de aproape de ei !

Si ati incercat sa cumparati ceva direct din Japonia ? Am vazut despre ce aparat e vorba, sa ne spuna freedy cam cat cer cei de la firma pe toata afacerea, si mai vorbim. Sa nu se inteleaga ca sunt de parere ca nu trebuie sa apelam la specialisti, :speriat Dar cine are bani de dat pe orice si oricum, nu mai sta pe forum sa intrebe de piese, se duce direct la reprezentanta. Sau ia altul nou.

Link to comment
Share on other sites

Probabil nu a stiut de skin , la nivel national skin sunt cei mai buni la service foto mai ales pt. NIKON , pt. NIKON skin este reprezentanta tocmai asta incercam sa subliniez care se afla in BUCURESTI si daca cumpara shutteru ce sa faca cu el ca trebuie schimbat (asta daca acela este defectul si nu altul) ? Nu oricine poate schimba shutteru trebuie totusi cineva care se pricepe ! A era sa uit poti primi ajutor si pe forumul dedicat nikonistilor dar tot la skin o sa ajungi :

 

http://forum.nikonisti.ro/

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Am reusit sa cumpar un shutter din china si l-am schimbat eu.La service era cam 400-500 ron reparatia asa ca am avut rabdare aproape 2 luni pana a venit piesa si am inlocuit-o.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines