riderinblack_tm Posted October 12, 2012 Share Posted October 12, 2012 Salutare.Mi-a picat pe mana un radio cd auto, marca si modelul din titlu cu finalul audio sarma.Cand m-am uitat la el..... mi-am cam prins urechile in codul lui :CLEA 0004L2208B 88 VbMLT 22 739.Nu ma prind nici mort care e numele lui...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLORIN IORDACHE Posted October 12, 2012 Share Posted October 12, 2012 Aveti finalul audio sarma si nu se mai vede ce scrie pe el. Daca este asa, atunci uitati-va in service manual si vedeti ce final audio va trebuie . Daci un click aici : http://elektrotanya.com/panasonic_cq-rx ... nload.html . Succes ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
riderinblack_tm Posted October 12, 2012 Author Share Posted October 12, 2012 Finalul este c1ea-0041 sau echivalentul lui tda7650.Multumesc pentru ajutorul oferit :101Daca are cineva de vanzare acest final (sa fie original) la un pret decent e rugat sa-mi trimita un MP (asta ca sa nu mai deschid un topic la cumparari ca poate se razgandeste omul cu scula). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misuraelectronic Posted October 12, 2012 Share Posted October 12, 2012 sau echivalentul lui tda7650o sa vi se lungeasca urechile ca la elefanti cautind ceva ce inca nu s-a inventat pe planeta pamint...! in cel mai fericit caz ar putea fi vorba despre tda7560 , tovarasu`...! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
riderinblack_tm Posted October 13, 2012 Author Share Posted October 13, 2012 Da, aveti dreptate, am inversat din greseala cele 2 cifre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts