Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Adaptare trafo linii

attilaa0

Recommended Posts

Buna ziua!am un trafo linii ars de la sasiu M35 (TV Schneider TV21M051) BSC25 0274H si am inteles ca ar merge in loc HR7731 cu mici modificari.dar nu am schema pinilor de la acest trafo HR7731.Are cineva ?Va multumesc.

• Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Toni Marginean

3

• attilaa0

2

• dan cod

2

• ste51

2

• 1 month later...
Toni Marginean

Din cate am observat nu se mai gaseste nicaieri HR/FBT7731. Eu am utilizat, tot cu resoclare, HR/FBT7432 in locul chinezariei BSC25 0274H.

eu am un tv. SUNY si are un bsc25 0274H si vreau ceva mai ieftin dar sa mearga ca am mai incercat ceva si mi-a explodat cadrele acest traf bsc lam gasit la electronicservice/shop la proxi 80 ron plus posta24 se duce mult

• 7 months later...
Toni Marginean

dati-ne si configuratia legaturilor va rugammm frm. :da

HR7432 ---------- BSC25-0274 Original1. ----------------- 1. colector5. NC ------------- 2. NC11 ---------------- 3. GND2. ----------------- 4. +B9. ----------------- 5. -14V4. ----------------- 6. +19V8. ----------------- 7. ABL7. ----------------- 8. GND6. ----------------- 9. filament3. ---------------- 10. +180V