Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

asus tf101 probleme display

Guest MK2

Recommended Posts

Salutare am postat aici deoarece problema pe care o am mi se pare ca se.potriveşte mai bine in aceasta secţiune. In cazul in care credeţi ca tb mutată vă rog sa ma aajutati cu aceasta schimbare.Am o tabletă de la Asus, transformer tf101, care de la un mom dat a căpătat nişte dungi verticale colorate care ocupă întreaga suprafata a ecranului. Partea de touch funcţionează acest lucru l am testat cand am folosit portul hdmi pt a ma conecta la tv. Deci sunt deschis la sugestii sau teste. Tabletă se poate desface foarte uşor. Am apelat la voi deoarce service ul pt ele este in cehia ceea ce presupune nişte costuri suplimentare de transport.

• Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• elmar

1

• riderinblack

1

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...

exista cineva care este curios sa vada despre ce este vb? am gasit un filmulet pe youtube care prezinta o problema similara cu a mea.

astept sugestiile voastre.

Nu cred ca e o idee rea sa o duceti la garantie...Asta ar fi o solutie ieftina de a rezolva defectul...Daca doriti sa ii schimbati display-ul,cred ca mai bine cumparati alta tableta...acestea fiind noi pe piata nici nu o sa gasiti un display second hand...(de obicei la tablete primele se duc "ecranele" pentru ca se apasa tare pe ele ) Ar intra in discutie repararea lui,dar depinde de ce defectiune are ...e posibil sa nu fie din el(disp.) sa aiba o problema de procesor sau o problema soft...aceste dungi apar si in perioada de boot? (adica atunci cind sistemul de operare se incarca?)