Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

asus tf101 probleme display


Guest MK2
 Share

Recommended Posts

Salutare am postat aici deoarece problema pe care o am mi se pare ca se.potriveşte mai bine in aceasta secţiune. In cazul in care credeţi ca tb mutată vă rog sa ma aajutati cu aceasta schimbare.Am o tabletă de la Asus, transformer tf101, care de la un mom dat a căpătat nişte dungi verticale colorate care ocupă întreaga suprafata a ecranului. Partea de touch funcţionează acest lucru l am testat cand am folosit portul hdmi pt a ma conecta la tv. Deci sunt deschis la sugestii sau teste. Tabletă se poate desface foarte uşor. Am apelat la voi deoarce service ul pt ele este in cehia ceea ce presupune nişte costuri suplimentare de transport.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

exista cineva care este curios sa vada despre ce este vb? am gasit un filmulet pe youtube care prezinta o problema similara cu a mea.

 

astept sugestiile voastre.

Link to comment
Share on other sites

Nu cred ca e o idee rea sa o duceti la garantie...Asta ar fi o solutie ieftina de a rezolva defectul...Daca doriti sa ii schimbati display-ul,cred ca mai bine cumparati alta tableta...acestea fiind noi pe piata nici nu o sa gasiti un display second hand...(de obicei la tablete primele se duc "ecranele" pentru ca se apasa tare pe ele ) Ar intra in discutie repararea lui,dar depinde de ce defectiune are ...e posibil sa nu fie din el(disp.) sa aiba o problema de procesor sau o problema soft...aceste dungi apar si in perioada de boot? (adica atunci cind sistemul de operare se incarca?)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines