Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intrebare incepator


Vizitator dj_gonzy

Postări Recomandate

Vizitator dj_gonzy

Salutare,Pot sa spun ca nici macar incepator nu sunt, dar detin certificat de radiotelefonist in mobil terestru si o "scula" de laborator Motorola r2001D.Intrebare,"Scula" are un selector pentru antea (antena se poate monta in 2 locuri) selectorul are si rol de rf power out.La maxim am urmatoarele valori 0.951mV respectiv +12.5dBm. presupun ca asta este puterea de de emisie in conector, cred ca este destul de putin.La ce sa ma astept cu o antena full wave loop (sarma de 11m).

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Cu scula pe care o aveti nu puteti face decat receptie (va mai trebui si un adaptor de antena, pentru a putea adapta inpedanta antenei (care este variabila in functie de frecventa) la inpedanta de intrare a analizorului).

Pentru emisie va trebuie un preamplificator RF si un amplificator de putere RF (dedicate benzii in care doriti sa lucrati)

Puterea amplificatorului RF o veti putea masura cu wattmetrul din dotare (R2002D)

 

Important:

Daca totusi veti construi un amplificator RF, va trebui sa obtineti autorizatie de radioamator (pentru emisie si receptie) cu indicativ, si nu veti putea lucra decat in benzile alocate radioamatorilor.

In rest este infractiune.

Link spre comentariu

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.




×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări