Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Internetul bruiaza semnalul TV!


Guest jhonny151

Recommended Posts

Guest jhonny151

Salut. Am internet si cablu Tv de la Rds si chestia e ca amandoua sunt trase prin acelasi cablu care este conectat la un aparat, ce mai apoi imparte semnalul pentru Tv si pentru internet. Faza e ca televizorul merge perfect daca aparatul acela nu e conectat la priza, insa internetul deloc, iar cand il conectez pentru a avea si internet televizorul o ia razna si merge cu purici. Ma gandeam ca poate o fi de la cablul care vine de la aparat la tv (calitate proasta), mai ales ca am 3 televizoare si folosesc un splitter , insa daca ar fi asa ma gandesc ca ar merge la fel de rau tot timpul. Acuma nu stiu daca am reusit sa ma fac foarte bine inteles dar astept ceva propuneri . Multumesc anticipat!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

ceva in genu a patit o cunostinta de a mea problema parea sa fie de la o bucla de masa sau ceva in genu (priza de impamantare de la calculator nu era sau era conectata nu stiu exact cei de la rds rcs sau plimbat de vreo 4 ori la ei acasa )vezi daca atingi partile metalice nu ies scantei?(partea de metal a modemului sau ruterului cu cea a calculatorului)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines