Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

lipsa semnal video pe monitor


cristeama
 Share

Recommended Posts

va salut domnilor, o rugaminte am la dvs., am o placa de baza : MS-7304 ver.1.3, procesor AMD athlon 64x2, nu da nici un semnal pe monitor, semnalul video este livrat de placa de baza, am pus placa video suplimentara si nimic,ventilatorul de pe procesor ,merge,dar nu se aude soneria de pe placa cind incepe sa booteze, am schimbat sursa , am sters mem.cmos prin scoaterea bareriei si/sau strapare, am shimbat si procesorul si nimic, va rog dati-mi un sfat !, mi-e teama ca cipsetul video de pe placa de baza este dus, se mai poate face ceva ?.

Link to comment
Share on other sites

... mai degrabă procesorul...by default, plăcile de bază dacă nu găsesc chipsetul video integrat, caută un chipset video pe pci.și cu bipurile e cu cântec: fără minidifuzorul ăla nu zic nimic.din experiența mea, plăcile de bază ”mute” aveau procul ”mort”, asta când nu era de vină minidifuzorul, ori nu era deloc, ori era conectat greșit.

Link to comment
Share on other sites

domnilor ,scuze, am uitat sa mentionez ca am scos si memoriile, am 2 de 1 GB, si pe rind si ambele , nu am nici un sunet de la acel minidifuzor de pe placa, si va mai mentionez ca se opreste cind ca in mod normal, cind ti mai mult apasat butonul de start(citeva sec.) acelas lucru se petrece si cu placa decuplata de la toti consumatorii, deci doar cu placa singura pe masa, facind strap la pinii unde se afla pw-switch

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Buna ziua,Ca raspuns la rugaminte pot sa dau o mana de ajutor. Am de la un prieten o placa de baza identica cu cea de mai sus, adica, MS-7304 VER 1.3. Este scoasa dintr-un calculator fujitsu, problema ei este una singura, intre slotul de alimentare si memorii a facut pe placa un scurt circuit si gata. Mentionez ca placa are 3 ani, unitatea a fost cumparata de noua si in momentul defectului a fost desigilata pentru a se vedea de ce miroase a plastic incins si de fata cu proprietarul a facut un scurt vizibil si a fost rapid scoasa din priza. De atunci nu a mai fost almentata. Din punctul de vedere al proprietarului si a mea, nu mai este de folos pentru noi. Daca mai este nevoie de ea pentru diverse utilizari va stau la dispozitie. Telefon 0744559405, Mitica, Braila. Sa aveti o zi buna.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines