Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

recomandare boxe


Guest iulian_dragos
 Share

Recommended Posts

Guest iulian_dragos

salut. am achizitionat un amplificator onkyo si asi dorii sa-mi recomandati niste boxe pentru el. in bugetul de maxim 1400ron amandoua. boxele vreau sa le folosesc pentru un chef , un majorat , o petrecere, dar si pentru casa. deci as vrea ceva de sonorizari , gen behringer , jbsystems. m-am gandit la http://www.thomann.de/ro/behringer_eurolive_b215xl.htm ce ziceti se merita ?

 

astept raspunsuri.

 

 

link cu amplificatorul: http://www.ebay.de/itm/Onkyo-Verstarker ... 7001267154

Link to comment
Share on other sites

Foarte bun amplficiatorul, eu am testat ceva asemanator pe niste boxe Magnat Monitor Supreme 2000 220w RMS, 4 Ohmi, cu rezultate destuld e bune, Costa exact bugentu tau, cred ca ti se potriveste de minune, destul de bune pt ascultat muzica de calitate dar si pt Bubuiala, chefuri date in casa sau in spatii mici.

 

Posted Image

Link to comment
Share on other sites

Acei 100W/trz final sînt la 25*C, în condiţii de laborator. Nu aş încărca mai mult de 2/3 din ce scrie în catalog, mai ales din cauza capsulei, dacă era TO3 aş fi riscat şi 3/4. Deci mizează doar pe circa 120W maxim/canal, pe sarcină de 8 Ohmi.

Link to comment
Share on other sites

Guest iulian_dragos

multumesc pentru sfaturi. azi am achizitionat 2 boxe behringer b215xl + 2 stative. nu am fost bine informat la inceput si am cumparat amplificator hi-fi pentru boxe de sonorizare. se aud destul de bine cu statia onkyo , dar mult mai bine pe un mixer ( probate). daca o sa imi scot banii pe statie , o vand si cumpar un mixer amplificat. boxele sunt foarte bune , se aud bine si in casa , dar mai ales in aer liber.( eu stau la casa)un mixer ma gandesc sa cumpar tot behringer , la 2x200w ar fi bun ? recomandatimi ceva , nu foarte scump

Link to comment
Share on other sites

pai cam 1000ron , poate il iau chiar la mana 2

La banii aia doar la mana doua gasesti ceva cat de cat bun.

 

dar la ce putere ar trebui ? 2x200w rms este bun ?

Amplificatorul trebuie sa fie cu 30-50% mai puternic decat boxele, in cazul tau daca boxele are Puterea RMS de 250 W 8 Ohmi, amplificatorul ar trebui sa aibe undeva la 300-350 W RMS in 8 Ohmi.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines