Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

defect tv nokia


Postări Recomandate

Salut ! Are cineva o schema de tv nokia model SP 63 L 1 , chassis 2541HSF cu proc.HPL 02-R02 Mem. 24 c 04 , Jingle TDA 8366 sursa cu TEA 2164 N, placa stereo plus. Defectul consta in faptul ca in momentul in care pornesc din buton, tv-ul pleaca pentru cca 4....5 secunde apoi se opreste. Am tensiuni pe sursa, dar dispare tensiunea de comanda din baza BU-ului(S 2000) !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Deci pleaca pentru 4....5 secunde; aprinde filamentul tk, are inalta. Ceva de automentinere....are impulsuri...ceva care sa-l mentina; procesorul simte ca ceva nu este in regula.....linii, cadre ?dar sursa functioneaza in continuare ; Cu becul pleaca tensiunea pe bec, dar dupa cele 4....5 secunde, dispare tensiunea de comanda din baza BU-ului.

Link spre comentariu

Am facut si asta,cu filamentul- si nu apare nimic, e negru;Am ridicat G 2 si apare cursa inversa pe tot ecranul un pic pe verde.Nu-i prea corect,de masurat, dar cu mavo-35 am 6 volti alternativ pe deflexie vertical.

_______________________________________________________________Ce tensiuni sint prezente in pinii ci video(TK) TDA 61o1Q[(intrare RGB din matrice,alimentare 12v si 200v-nu depasi mai mult UG2=380/450 decit ptr. probe/verificare rastru)]precum si tens. in catozii RGB tub???Practic tubul este blocat !!!...Nu este exclus ca cele 3 tda6101q sa fie duse din cauza descarcarilor(atentie!!! masa tubului trebuie sa fie soldara).... Dar are sunet ???(receptie in program)....
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări