criss Posted October 9, 2012 Share Posted October 9, 2012 Buna ziua,Am un receptor pt interfon ICPE, receptorul este BP-3009 si nu mai functioneaza deloc. Am cautat pe net dar nu am dat de nici o documentatie pt ea.L-am desfacut si am gasit comutatorul 'RING' rupt de pe cablaj, nu stiu daca aceasta a cauzat defectiunea, dar as vrea sa-l probez inainte de al duce inapoi. s-ar putea incerca fara centrala? la ce tensiune functioneaza?Multumesc anticipat. Link to comment
criss Posted October 9, 2012 Author Share Posted October 9, 2012 am mai gasit un bai la ea,comutatorul principal. L-am inlocuit cu altul (sigur ca nu s-a potrivit si a trebuit sa-l mutilez).dar din pacate inca nu am gasit nici o informatie in legatura cu alimentarea ei. Link to comment
Guest pan1 Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 Salut si eu am acelasi tip de interfon si nu reusesc sa desfac receptorul, nu are suruburi sau ceva si nu pot sa il desfac sa vad ce are de nu se aude nimic. cred ca e desfacut firul difuzorului ca se aude cum misca inauntru.Imi poti spune cum l-ai desfacut tu?Multumesc Link to comment
Guest tibor Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 poate cineva sa-mi trimita schema electrica de la interfonul amintit Link to comment
Recommended Posts