Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Rainford tft-1579 TS (Sasiu 17MB21) probleme sursa

Guest pbsbogdan

Recommended Posts

Guest pbsbogdan

Salutare am o problema cu lcd-u asta: Au fost ceva probleme cu tensiunea retea si l-am gasit mort.Nu se aprinde nici ledul de st-by. Mentionez ca sunt incepator si poate am exprimare grea:

Am scos sursa, am alimentat la retea si am facut ceva masuratori fara cuple conectate.

Pe C806->317V

Pe pinii IC800 -> STRW6253 asa cum sunt in schema:

pin 1->4 ->315V (D/ST-GND)

3->4 ->fluctueaza de la 10v la 13v(VCC-GND)

4->5 ->fluctueaza de la 3v la 7v(GND-FB)---AICI NU PREA IMI PARE OK AR TREBUI SA AM ALTCEVA ???????

4->6 ->fluctueaza de la 1v la 7v(GND-FM/SS)

La IC801 optocuplor pinii 3-4 am tensiune care la fel fluctueaza intre 3v~7v.

Ceve idei ce sa mai masor de unde ar fi sau trebuie sa schimb IC800 eu cam la ideea asta am ajuns altceva nu mai stiu ce ar putea fi.

http://imageshack.us/photo/my-images/35/img0240rq.jpg/

asta e sursa identica.

Multumesc.

• Replies 1
  • Created
  • Last Reply
Guest pbsbogdan

Case Close:Am taiat jumperul tensiunii de st-by si am concluzionat in experienta mea de incepator ca ceva nu e ok si srtw ic800 e in regim de protectie avarie (7V).In datasheet imi aparea D811 D812 (STPS-3P-10L60CFP si UF5402) dubla dioda, in realitate in montaj existand doar UF5402. Am reinlocuit cu UF5408 deoarece era in scurt, plus am schimbat C820 si C825 1000uF 16V de control.