Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Monitor Del


clony

Recommended Posts

Model dp17mt acesta cred ca e seria sasiu. Este scrisa intre pini traf lini. Monitoul porneste si se opreste, se aprinde ledu verde si se stinge si se aude un ticait cum ar cupla si decupla un releu. Integratu din sursa este DP104c.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 11
  • Created
  • Last Reply
Guest pbsbogdan

Nu sunt specialist insa Cand spui Dell sa fii sigur ca e facut cum trebuie, de obicei cand ceva nu e bine intra in avarie, releul ala asa face si la al meu cand il apuca da isi revine dupa un timp...daca nu cer prea mult ai putea sa imi zici de pe spate modelul exact al monitorului si daca ai noroc poate facem ceva :)))

Link to comment
Share on other sites

Guest pbsbogdan

Pe eticheta in spate ma interesa ce scrie , sau daca poti face poza ca nu imi dau seama de model :(Asa arata al meu>

post-18531-139829501608_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Guest pbsbogdan

Nu stiu de ce am senzatia ca e sasiu de samsung ,,,si seamana cu modelul meu de monitor o sa desfac si ma uit de curiozitate la al meu schema nu am dat inca de net de ea:)))

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Dupa indelungi masuratori si telefoane date nuam reusit sa gasesc defectu si am fost cu el la un service unde am aflat ca defectul era trafo linii(se incalzea). E prima data cand am un aparat defect cu trafo lini.Multumesc pentru sfaturi.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines