Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare releu amplificator

Recommended Posts

• Replies 16
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

L-a "fiert" cumva, pt ca NU a putut sa rupa corect arcul electric cind au cedat finalii?

Ar fi relevante citeva poze sa vedem si noi.

Cred ca asta a patit:

:jytuiyu :speriat

Eu NU cred că producătorul (dacă e unul serios) acelui releu testat „Leco style” garantează ruperea unei sarcini în condițiile alea. Tu ai menționat doar parametrii indicați pentru ruperea în AC; evident că la DC limitele sunt altele și diferă înclusiv de natura sarcinii (rezistivă/inductivă).

Orice releu serios are trecute în catalog toate aceste date - exemplu!

Inductiv sau rezistiv nu prea au legatura cu DC-ul.LA decuplare se asteapta oricum spituri mari de tensiune care sa ionizeze aerul. E treaba releului sa rupa arcul, chiar daca a fost prearmat inainte. Daca nu poate inseamna ca e folosit peste specificatii.Solutii de prevenire exista si nu costa. Cu putin efort de gandire se pot pune in practica, evident dupa ce ne dam jos ochelarii de cal si ne concentram gandurile pt a rezolva problemele care apar si nu pt a ne lua la harta pe forum.