Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

MENIU SERVICE YVORY MODE TV21PAL


Guest bucovineanu
 Share

Recommended Posts

Guest bucovineanu

Buna ziu am o rugaminte ,imi poate da cineva o parola de intrare la meniu service la tv YVORY de mai su ,are telecomanda N18,MULTUMESC ANTICIPAT.

Link to comment
Share on other sites

Guest bucovineanu

Din pacate telecomanda e o copie dupa original ,am desfacuto dar nu are tasta cu pricina ,am o problema de neliniaritate pe cadre si de asta as vrea sa incerc sa o rezolv din service.

Link to comment
Share on other sites

Mai mult ca sigur televizorul de pe masa initiatorului topicului a fost asamblat de baietii mei si reglat de mine personal :), ca sa nu zic de service-ul aparatelor in garantie.Daca zic ca problema epromului (foarte des intalnita la sasiul acesta) se manifesta prin intreruperea baleiajului H in momentul intrarii pe TXT stiu foarte bine ce zic. :)Se defecteaza fizic epromul (da eroare la scriere) si initial asa face, apesi pe txt si tv-ul ramane fara imagine pana la repornire. Dupa o perioada se denatureaza culorile si desi se pot reface reglajele din meniul service , problema reapare pana la inlocuirea epromului si rescrierea celui nou cu softul corect.I-am spus domnului sa verifice, sa nu apara mai tarziu clientul cu el la usa.

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

La un tv cu acest sasiu i-am bagat memorie goala pe care am reusit sa o aranjez din meniu service.Functioneaza bine insa am o probliema cu canalele.Daca ii dau pe cautare manuala nu se opreste cand prinde programul ,il mai aranjez putin din acord fin,memorez.Pe cautare automata cauta si prinde tot dar la sfarsit n-a memorat nimic.Ce-i de facut? Unde am gresit?Mentionez ca cu memoria veche a functionat normal...am luat-o si am probat-o la alt tv(care din pacate a fost sasiu 2kr)dupa care n-a mai mers.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines