Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Letcon Solomon


lama
 Share

Recommended Posts

Salut.

Intrebarea este despre un letcon pe care vreau sa il folosesc intr-o statie de lipit conceptie proprie(facut cu PIC). Deci daca se poate rog sa lasati intrebarea aici. Daca nu gasesc raspuns ma mut.

Am luat de la adelaida un ciocan de lipit Pensol Iron-N(http://www.adelaida.ro/ciocan-statie-li ... ron-n.html). Am facut statia de lipit dupa wolf si merge foarte bine.

Acum despre conceptia mea.

Astazi am montat pe pcb partea de citire a termocuplei si nu am nimic. Asa ca vine prima intrebare: la temperatura camerei cit ar trebui sa masor pe termocupla?

Intreb caci fara ciocan conectat am 39-43 in fcti de reglajul potentiometrului(ori intra in oscilatie ori amplifica el ceva) si 0 cind am termocupla conectata. Am verificat + e la + si minusul e la -, deci nu e inversat..

Ar trebui sa alimentez heterul ca sa sesizez ceva? Intreb caci partea de triac si softul corespunzator nu l-am scris inca.

Stima

post-40771-139829499109_thumb.png

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines