Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Elekta model CRT2028EMK


dan68
 Share

Recommended Posts

  • 3 weeks later...

Multumesc mult domnul Vasile am gasit trafo , l-am pus, functioneaza bine , doar ca in momentul redarii imaginilor mai luminoase apare un usor zgomot specific in etajul de linii, mai sigur, tot in trafo, in rest tensiunile sunt normale, imaginea este buna, si dupa un interval de functionare desrul de mare apare o usoara incalzire a trafului. Credeti ca ar mai fi vreo problema ? Multumesc mult pentru ajutor.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

M-am uitat mai bine, deci cinescopul e Goldstar A48... si sasiul e PC 08X8 si mai e ceva scris111-A40Z. Poate ma ajutati si cu o idee, nu mai comuta vhf si vhl a ramas pe uhf nu mai imi indica nici pe afisajul frontal (cu leduri) benzile. Precizez ca am tensiunile de 33v, 12v, 5v.

Link to comment
Share on other sites

Bunaseara domnilor. Va cer scuze inca odata, poate ma bag unde nu-mi fierbe oala cu depanarile mele si cred ca ati observat si dumneavoastra ca am ramas in urma in aceasta privinta(tehnica, documentatii,etc) deoarece nu fac acest lucru in fiecare zi. Nu am nici un atelier macar in care sa-mi desfasor activitatea de depanare, iar in dotarea mea modesta am doar un instrument de masura. De aceea nici nu pot sa-mi permit momentan sa ma abonez la revistele de specialitate unde am vazut ca se pot gasi multe din toate cele ce are nevoie un depanator. Asadar va rog daca se poate sa-mi trimiteti si mie pe mail sau altfel cum se face rescrierea memoriei la acest tip de tv( este identic cu Goldstar CKT 2135 Sasiu PC 08X8 ). Banuiesc ca asta ar fi problema de nu-mi comuta din procesor tensiunea de 12v pe vhf si vhl. Am incercat problema cu scurtul intre pinii 15 si 23 la integratul din tc originala, imi apare ch apoi op dar mai departe nu mai stiu ce sa fac poate ma luminati si pe mine. Va multumesc mult pentru intelegere, si domnului Darius Popescu pentru schema.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines