KIDRA Posted October 2, 2012 Share Posted October 2, 2012 Am un lcd Samsung model LE32A431T2 care a inceput sa se albeasca dupa cca 2 minute,tensiunile din alimentare par sa fie bune, nu am gasit o schema pana acum,cond. nu prezinta semne de oboseala la prima vedere. Imaginea ramane dar albicioasa.Albirea se face lent nu brusc.Un sfat bar fi binevenit, multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BUGHIU Posted October 2, 2012 Share Posted October 2, 2012 Schimbati electrolitici din sursa!! Expresia : ''tensiunile din alimentare par sa fie bune'' nu inseamna mare lucru!!Vedeti placa T-CON daca este alimentata,panglica de legatura dintre ea si panel sau panglicile de la dreiverele panelului !!De ...sunet nu ati spus nimic!! Este ok sunetul?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paull00 Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 Am un lcd Samsung model LE32A431T2 care a inceput sa se albeasca dupa cca 2 minute,tensiunile din alimentare par sa fie bune, nu am gasit o schema pana acum,cond. nu prezinta semne de oboseala la prima vedere. Imaginea ramane dar albicioasa.Albirea se face lent nu brusc.Un sfat bar fi binevenit, multumescModul t-con defect integrat defect mai exact as15f sau g. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts