Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Oprire TV Philips 32PFL7406K


Guest Sebino
 Share

Recommended Posts

Guest Sebino

Am cumparat in decembrie 2011 un TV Philips 32PFL7406K. Din pacate am o problema la el. Se stinge dupa 2 ore de la prima pornire, dupa care functioneaza normal pe durata intregii zile. Asta se intampla cam dupa 3 - 4 luni de la achizitia lui. I-am facut si update de pe siteul producatorului in speranta revenirii la normal, dar din pacate rezultatul nu s-a materializat in sens pozitiv. Dupa mai multe porniri la ore diferite am observat ca acest fenomen se produce daca pornesc televizorul dimineata intre orele 7 - 8. Cele doua setari pe care le are - oprire automata si cronometru oprire sunt dezactivate. Am trimis televizorul la reparat dar cei de la firma de service nu au gasit nici o problema in aceasta privinta. La ei televizorul nu s-a oprit deloc in 8 - 9 zile de testare. Probabil au program de lucru dupa ora 8. Asa ca am fost nevoit sa suport costul verificarii si al transportului. Daca ati mai intalnit o asa ceva la un TV poate imi puteti spune unde poate fi problema. Va multimesc anticipat.

Link to comment
Share on other sites

Este in garantie ...si o pierdeti daca umblati in EL.Daca cei de la SERVICE ,in 9 zile >nu au constatat nimic deosebit,inseamna ca reclamatia a fost/este neimeiata(la 3 interventii justificate ,trebuie sa-ti dea altul nou)...Poate semnalul Tv receptionat este deficitar(pene repate de semnal)ce semnal aveti(eter,cablu canal tv,via satelit...) ...si atunci in lipsa acestuia ,dupa 5 min(afisare cronometru) tv intra in ST-by...

Link to comment
Share on other sites

Nu stiu daca o sa te ajute dar iti povestesc un simptom asemanator:un tv care se oprea cam pe la ora 8 dimineata,in rest mergea oricat.A facut asa toata vara iar cand a venit frigul a inceput sa faca mai despana cand l-am dibuit:se oprea odata cu pornirea pompei de la centrala termica.Asa ca ar fi bine sa cauti si o cauza exterioara care se intampla in perioada respectiva.

Link to comment
Share on other sites

intrati in service-mode si vedeti daca este semnalizata vreo eroare acolo, daca da stergeti-o.incercati sa porniti tv-ul zilnic dupa ora 8 (presupunand ca are vreo legatura) desi la fel de bine puteti seta dvs. ora dupa 8.modificati eventual rutina tv-ului.(de ex. cand il porniti la 7 rulati un film de scart sau alta sursa decat cea curenta, de pe care se opreste)

Link to comment
Share on other sites

Guest Sebino

Am cablu de la RDS. TV-ul functioneaza pe dgital. L-am pornit si pe analog si face la fel in privinta opririi. Pe digital dupa cateva minute de functionare pe canalul National Geographic HD subtitrarea devine ilizibila, colorata si se mareste ea fiind formata din punctulete colorate. Ciudat, ciudat. Pe canalul Digi World devine din alb - verde.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines