Guest seby1998 Posted September 30, 2012 Share Posted September 30, 2012 SAlut..am un preamplificator 10Mp5 mixer preamplificator Electronica Industriala asa... si am si eu o problema... nu stiu cum sai fac legaturiile in spate... de unde pleaca jack-ul audio... de unde pleaca firele ptr boxe... sau ii mai trebuie ceva?:|.... mai un aplificator cu rca si deaia intreb ptr ca asa are niste mufe stupide!:|... Link to comment
corneillus Posted September 30, 2012 Share Posted September 30, 2012 pune o poza cu spatele amplificatorului sa vadem "stupizeniile" si te lamurim moi... Link to comment
iod2 Posted September 30, 2012 Share Posted September 30, 2012 cum zice colegul mai sus, pune ceva poze cu spate .... ca noi nu am inteles ,mai nimic din ce ai acolo......... Link to comment
George Posted September 30, 2012 Share Posted September 30, 2012 SAlut..am un preamplificator 10Mp5 mixer preamplificator Electronica Industriala asa... si am si eu o problema... de unde pleaca firele ptr boxe... Acel mixer nu este cu amplificare inclusa, asa ca nu are mufe pentru boxe. Poza cu mixerul in cauza e mai jos. Link to comment
retrosong Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 mai trebuie un etaj final pentru el Link to comment
Guest seby1998 Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Deci bon ma rog merg nnu merg legate boxe nuj dar cum sa-l fac sa functioneze:|? Imi mai trebuie ceva?:|.. Link to comment
iod2 Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 colegul mai sus tia raspuns la intrebare. ai nevoie de un amplificator la care sa il legi si de el o sa legi boxele. Link to comment
Guest seby1998 Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 ok.. amplificatorul trebuie sa fie tot "din linia lui" sau pot gasi altul... sa ma rog ma poate ajuta cineva cu o marca ceva sau o poza...:| Link to comment
retrosong Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 poate fi orice amplificator poti sa-ti alegi de pe net in functie de banii disponibili Link to comment
Guest seby1998 Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 mai trebuie un etaj final pentru elSalut! revin din nou...Cu ceea ce ai spus aici imi poti arata o poza sau de unde pot lua acel etaj te rog frumos:|...sau cum se numeste mersi! Link to comment
Big Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 poate fi orice amplificator poti sa-ti alegi de pe net in functie de banii disponibili Link to comment
remus68 Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 El a functionat cu amplificatorul AM1100. Tot asa de bine va functiona cu orice alt amplificator care are la intrare o sensibilitate normala de linie - aprox. 775mV (0db). Link to comment
Recommended Posts