Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum fac legaturile..

Guest seby1998

Recommended Posts

Guest seby1998

SAlut..am un preamplificator 10Mp5 mixer preamplificator Electronica Industriala asa... si am si eu o problema... nu stiu cum sai fac legaturiile in spate... de unde pleaca jack-ul audio... de unde pleaca firele ptr boxe... sau ii mai trebuie ceva?:|.... mai un aplificator cu rca si deaia intreb ptr ca asa are niste mufe stupide!:|...

• Replies 11
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• retrosong

2

• iod2

2

• corneillus

1

• George

1

Top Posters In This Topic

SAlut..am un preamplificator 10Mp5 mixer preamplificator Electronica Industriala asa... si am si eu o problema... de unde pleaca firele ptr boxe...

Acel mixer nu este cu amplificare inclusa, asa ca nu are mufe pentru boxe.

Poza cu mixerul in cauza e mai jos.

Posted Image

Guest seby1998

ok.. amplificatorul trebuie sa fie tot "din linia lui" sau pot gasi altul... sa ma rog ma poate ajuta cineva cu o marca ceva sau o poza...:|

• 3 months later...
Guest seby1998

mai trebuie un etaj final pentru el

Salut! revin din nou...Cu ceea ce ai spus aici imi poti arata o poza sau de unde pot lua acel etaj te rog frumos:|...sau cum se numeste mersi!

El a functionat cu amplificatorul AM1100.

Tot asa de bine va functiona cu orice alt amplificator care are la intrare o sensibilitate normala de linie - aprox. 775mV (0db).